طرز تهیه سس مایونز به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سس مایونز
سس مایونز یکی از انواع چاشنی های بسیار پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس مایونز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم سس مایونز | |
سرکه سفید | ½ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع یا روغن زیتون | ½ لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق مرباخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
طرز تهیه سس مایونز
مرحله اول
برای تهیه سس مایونز خانگی ابتدای کار آب را به همراه سرکه، شکر، نمک و نشاسته ذرت را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط نشاسته ذرت را به صورت مداوم هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت فرنی برسد. در ادامه مخلوط نشاسته ذرت را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم از دمای آن کمی کاسته شود.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ را به همراه روغن مایع یا روغن زیتون، سس خردل و فلفل قرمز درون بلندر می ریزیم، سپس با دور تند دستگاه به مدت ۲ دقیقه مواد را هم می زنیم. در ادامه در حین هم زدن مخلوط نشاسته ذرت را طی ۴ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا بدون وقفه مجددا ۱۰ دقیقه دیگر به هم زدن مایه سس ادامه می دهیم. در ادامه توجه داشته باشید زمانی که مایه سس غلیظ شد، هم زدن را متوقف کنید تا مایه سس روغن نیندازد. در ادامه مایه سس را درون شیشه درب دار می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله درب شیشه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم سس را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون یخچال بماند تا جا بیوفتد. دقت کنید در صورتی که برای تهیه سس از روغن زیتون استفاده کردید، بافت آن نسبت به مابقی سس ها رقیق تر است.
مرحله ششم
اگر از روغن مایع برای تهیه سس مایونز استفاده کنید بافت سس غلیظ تر می شود. توجه داشته باشید که به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده، سس مایونز خانگی را بیش از ۱ هفته در یخچال نمی توان نگهداری کرد. نوش جان.
- منبع :
- shirini_zhele