طرز تهیه بستنی نسکافه ای به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه پودینگ قهوه به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پودینگ قهوه پودینگ قهوه یکی از انواع پودینگهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و …
طرز تهیه پودینگ شیر به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پودینگ شیر پودینگ شیر یکی از انواع دسرهای محبوب و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه بستنی نسکافه ای
بستنی نسکافه ای یکی از انواع بستنی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی نسکافه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم بستنی نسکافه ای | |
شیر | ۵ لیوان |
شکر | ۱ و نیم لیوان |
پودر ثعلب | ۲ قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته | ۲۰۰ گرم |
پودر نسکافه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بستنی نسکافه ای
مرحله اول
برای تهیه بستنی نسکافه ای خانگی ابتدای کار ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری شکر را به همراه پودر ثعلب درون یک ظرف مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه مابقی شکر را درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر کاراملی شود، سپس حرارت را خاموش می کنیم. در ادامه شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که شیر جوش آمد آن را به کارامل اضافه می کنیم. در ادامه پودر نسکافه را به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه شکر و ثعلب را به تدریج به شیر اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید ثعلب را کم کم به شیر اضافه کنید به دلیل آن که ثعلب گلوله گلوله می شود. در ادامه مایه بستنی را درون یک کاسه استیل منتقل می کنیم، سپس کاسه را درون یخچال فریزر قرار می دهیم
مرحله پنجم
در این مرحله پس از گذشت ۳۰ دقیقه بستنی را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس با دور تند همرن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا بستنی فرم بگیرد. در ادامه مجددا بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال فریزر قرار می دهیم.
مرحله ششم
این کار را ۵ تا ۶ مرتبه انجام می دهیم تا بافت بستنی کش دار شود. در ادامه زمانی که بستنی به بافت مطلوب رسید خامه فرم گرفته را به آن اضافه می کنیم و مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.
مرحله هفتم
در نهایت بستنی را به مدت ۱۰ ساعت درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا بستنی کاملا سفت شود. در آخر پس از گذشت این زمان بستنی را از یخچال خارج می کنیم، سپس اسکوپ می گیریم و با سس شکلات تزئین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- avazeh.icecream