طرز تهیه خورش تره به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش تره به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش تره خورش تره از خورش های قدیمی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای استان کردستان رقابت تنگاتنگی با قورمه سبزی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوفته انار به روش شمالی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوفته انار به روش شمالی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوفته انار کوفته انار یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا در شب یلدا درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه نان رول نارگیلی به روش ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان رول نارگیلی به روش ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان رول نارگیلی نان رول نارگیلی یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش طعم است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پیتزا پیاز

طرز تهیه پیتزا پیاز , دستور پخت پیتزا پیاز

پیتزا پیاز یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا پیاز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پنیر خامه ای۱۰۰ گرم
خمیر پیتزا۲ عدد
پیاز قرمز یا سفید۱ عدد
جعفری۵ شاخه
گشنیز۵ شاخه
ریحان۵ شاخه
پودر آویشن½ قاشق چایخوری
پنیرپیتزابه مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا پیاز

مرحله اول

برای تهیه پیتزا پیاز ساده ابتدای کار جعفری را به همراه ریحان و گشنیز می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه مخلوط سبزی را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله دوم

حالا سبزی خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پنیر خامه ای را به همراه پودر آویشن به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت حلقه ای برش می زنیم، سپس حلقه های پیاز را از هم باز می کنیم. در ادامه مخلوط سبزی را روی خمیر پیتزا می مالیم، سپس حلقه های پیاز را کنار هم روی مخلوط سبزی قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا روی پیاز را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار داده و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه پیتزا را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

در نهایت پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم روی پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در آخر پیتزای پیاز را از فر خارج می کنیم، سپس به فرم دلخواه برش می زنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 اسفند 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.