طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده با طعمی لذیذ و عالی + نکات مهم
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده
کباب تابه ای مرغ از کباب های خوشمزه خانگی است که با دستورهای و مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
برای تهیه کباب تابه ای مرغ، ابتدا گوشت مرغ را چرخ کرده و با سیر، پیاز و فلفل دلمهای رندهشده که آب اضافیشان گرفته شده، مخلوط میکنیم. آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و پس از استراحت یکساعته در یخچال، مایه کباب را در تابه چربشده پهن میکنیم. سپس آن را برش داده و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. در حین پخت، مخلوط کره و زعفران را روی کبابها میمالیم. در پایان، گوجهفرنگی را اضافه کرده و کباب را با برنج یا نان سرو میکنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
گوشت بی استخوان مرغ | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۵ گرم |
نمک | ½ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ
چرخ کردن گوشت مرغ
برای تهیه کباب تابه ای مرغ ساده و خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را درون میکسر یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. توجه داشته باشید که برای خوشمزه تر شدن کباب بهتر است از ترکیب گوشت ران و سینه مرغ استفاده کنیم.
اضافه کردن سیر و پیاز
در این مرحله سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان، داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه گوشت مرغ چرخ شده به کاسه اضافه می کنیم.
مخلوط کردن و استراحت
در این مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.
پهن کردن مایه کباب
پس از گذشت یک ساعت مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب را با مقداری کره و روغن به خوبی چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را به صورت یکدست با قطر یکسان در کف تابه پهن می کنیم.
برش دادن کبابها
در این مرحله مایه کباب را باید برش بزین، برای این منظور می توانیم از لبه کفگیر یا یک چاقو استفاده کنیم. مایه کباب را به صورت طولی با عرض ۲ سانتی متر برش می زنیم و با لبه کفگیر کمی فاصله بین هر قسمت ایجاد می کنیم.
سرخ کردن اولیه کباب
در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم یک سمت کباب ها به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را برمی گردانیم.
آمادهسازی کره و زعفران
در این مرحله دیگر نیاز نیست درب تابه را قرار بدهیم. در حین سرخ شدن کباب، کره را ذوب می کنیم و به همراه زعفران دم کرده درون یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مالیدن کره و زعفران
حالا مخلوط کره و زعفران را با یک برس تمیز روی کباب ها می مالیم. پس از اینکه کباب ها به خوبی سرخ شدند، آنها را مجددا بر می گردانیم و روی سمت دیگرشان نیز مقداری از مخلوط زعفران و کره را می مالیم.
اضافه کردن گوجه و سرو
در صورت تمایل پس از سرخ شدن کباب ها، چند عدد گوجه فرنگی نیز به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم. در پایان کباب را به همراه گوجه فرنگی ها در ظرف سرو می چینیم و به سلیقه خود به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- foodaneh