طرز تهیه قارچ استراگانوف ساده و روسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قارچ استراگانوف ساده و روسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قارچ استراگانوف قارچ استراگانوف یکی از انواع غذاهای خوشمزه روسی است که به صورت گیاهی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ استراگانوف …

طرز تهیه حلوای کفگیری ساده و مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوای کفگیری ساده و مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوای کفگیری ساده حلوای کفگیری یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای ارومیه و تبریز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کوکو شیرین ساده و سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکو شیرین ساده و سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکو شیرین کوکو شیرینی یکی از کوکوهای کمتر شناخته شده ایرانی است که در شمال کشورمان از محبوبیت بالایی برخوردار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیخ چوبی طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی علت سفت شدن کباب تابه ای مرغ دانلود طرز تهیه کباب تابه ای مرغ طرز تهیه کباب تابه ای مرغ در فر طرز تهیه کباب تابه ای مرغ دونفره طرز تهیه انواع کباب مرغ

کباب تابه ای مرغ از کباب های خوشمزه خانگی است که با دستورهای و مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت بی استخوان مرغ۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۱ حبه
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نمک½ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای مرغ ساده و خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را درون میکسر یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. توجه داشته باشید که برای خوشمزه تر شدن کباب بهتر است از ترکیب گوشت ران و سینه مرغ استفاده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان، داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه گوشت مرغ چرخ شده به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب را با مقداری کره و روغن به خوبی چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را به صورت یکدست با قطر یکسان در کف تابه پهن می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کباب را باید برش بزین، برای این منظور می توانیم از لبه کفگیر یا یک چاقو استفاده کنیم. مایه کباب را به صورت طولی با عرض ۲ سانتی متر برش می زنیم و با لبه کفگیر کمی فاصله بین هر قسمت ایجاد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم یک سمت کباب ها به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را برمی گردانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دیگر نیاز نیست درب تابه را قرار بدهیم. در حین سرخ شدن کباب، کره را ذوب می کنیم و به همراه زعفران دم کرده درون یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هشتم

حالا مخلوط کره و زعفران را با یک برس تمیز روی کباب ها می مالیم. پس از اینکه کباب ها به خوبی سرخ شدند، آنها را مجددا بر می گردانیم و روی سمت دیگرشان نیز مقداری از مخلوط زعفران و کره را می مالیم.

مرحله نهم

در صورت تمایل پس از سرخ شدن کباب ها، چند عدد گوجه فرنگی نیز به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم. در پایان کباب را به همراه گوجه فرنگی ها در ظرف سرو می چینیم و به سلیقه خود به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 شهریور 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.