طرز تهیه جوجه کباب لاری یا ماستی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه جوجه کباب لاری یا ماستی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه جوجه کباب لاری جوجه کباب لاری یا ماستی از کباب های قدیمی و اصلی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه چیکن برگر ساده رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیکن برگر ساده رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیکن برگر چیکن برگر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده رستورانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه میگو سوخاری میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای رستورانی خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر طرز تهیه کباب تابه ای مرغ فیلم طرز تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده طرز تهیه کباب تابه ای با رب انار طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیخ چوبی طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه طرز تهیه کباب تابه ای ابدار علت سفت شدن کباب تابه ای

کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی و ترکی است که با گوشت گوسفندی، گوشت چرخ کرده و مرغ تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۲ عدد
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
آرد نخودچی۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای ساده و خوشمزه در ابتدای کار، پیازها را شسته و پوست می کنیم، سپس آنها را رنده کرده و آبشان را می گیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد داخل کاسه اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست مخلوط می کنیم تا بافت شان منسجم و یکدست شود. در ادامه روی کاسه را با نایلون می پوشانیم.

مرحله سوم

حالا کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. در همین حین سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی ها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به تابه اضافه کرده و به طور کامل سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس به طور کامل سرخ کرده و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را به صورت یکدست در کف تابه پهن کرده و آنرا به صورت طولی برش می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم یک سمت کباب سرخ شود، سپس تکه های کباب را به آرامی بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه تقریبا کباب آماده شد، سیب زمینی ها و گوجه فرنگی ها سرخ شده را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم گرم شوند. در نهایت کباب تابه ای را به همراه مخلفات درون ظرف می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 فروردین 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.