طرز تهیه ترافل شکلاتی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ترافل شکلاتی
ترافل شکلاتی یکی از انواع شیرینی های ساده خانگی است که با رسپی ها و ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم ترافل شکلاتی | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکلات تلخ | ۲۰۰ گرم |
پودر فندق | ۱ فنجان |
مواد لازم برای کیک | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | ۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱۰ گرم |
مواد لازم روکش ترافل | |
شکلات تلخ | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترافل شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه ترافل شکلاتی خوشمزه ابتدای کار کیک را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا زمانی که مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شد روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا زمانی که بافت مایه کیک یکدست شد، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه قالب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند.
مرحله ششم
حالا پس از گذشت این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم. در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه کیک را از فر خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله کیک را به صورت داغ ار قالب خارج می کنیم و درون خرد کن قرار می دهیم. در ادامه خامه صبحانه را به همراه شکلات روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا روان و ترکیب شوند.
مرحله هشتم
حالا مخلوط خامه و شکلات را به صورت داغ روی کیک می ریزیم و میکس می کنیم تا کیک و مواد ترکیب شده و له شوند. در ادامه پودر فندق را به کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله نهم
در این مرحله کیک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی آن را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۳ ساعت درون یخچال بماند تا استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله دهم
حالا به اندازه یک گردو از مواد ترافل بر می داریم و در دست به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه شکلات تلخ را درون یک کاسه مناسب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری یا سماور بنماری می کنیم.
مرحله یازدهم
حالا ترافل ها را درون شکلات آب شده می غلطانیم، سپس درون ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه ترافل ها را مجددا درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند.
مرحله دوازدهم
در نهایت پس از گذشت این زمان ترافل ها را از یخچال خارج می کنیم و به دلخواه با شکلات تزئین می کنیم. در آخر ترافل ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mahin