طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده طرز تهیه کوکو سیب زمینی شیرازی طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای 4 نفر طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای ۳ نفر طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای دو نفر طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکو سیب زمینی یکسره طرز تهیه کوکو سیب زمینی قلقلی

کوکو سیب زمینی از غذاهای بسیار محبوب در میان ایرانیان است که خیلی فوری آماده می شود و صد البته طعمی بسیار جذاب و دوست داشتنی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
سبزی معطر (اختیاری)۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان برای پخت سیب زمینی ها نیاز است. پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، آنها را زیر آب سرد می گیریم و پوست شان را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها می توانیم با گوشتکوب له کنیم، یا اینکه با رنده ریز رنده کنیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم، سپس آب اضافی آنرا می گیریم. در ادامه پیاز را نیز به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

توصیه می شود که پیاز را از مواد لازم حذف نکنید، چون باعث تردتر شدن و پفکی تر شدن کوکو سیب زمینی می شود. پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد، تخم مرغ ها را یک به یک به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزی معطر مانند جعفری یا گشنیز را به صورت ساطری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به کاسه می افزاییم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

اگر مایه کوکو سیب زمینی شل بود، آرد را نیز اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا مایه کوکو منسجم شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، دستمان را با آب خیس می کنیم، (تا مایه کوکو به دستمان نچسبد) سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه آنرا کمی تخت می کنیم و در روغن می اندازیم.

مرحله هشتم

به همین صورت تمام کوکوها را آماده می کنیم و در روغن می اندازیم. حالا صبر می کنیم تا قسمت زیرین کوکوها به خوبی طلایی شود، سپس کوکوها را به آرامی برمیگردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.

مرحله نهم

پس از اینکه کوکوها به طور کامل سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 شهریور 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.