طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی و مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی
کوکو سبزی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است. کوکو سبزی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد و با نان یا برنج سرو نمود، برای مشاهده آموز شکامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۶ عدد |
سبزی خرد شده | ۶۰۰ گرم |
پیاز چه خرد شده | ۳ عدد |
مغز گردو خرد شده | ۸۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
زرشک شسته و خشک شده | ۱ قاشق سوپ خوری |
سبزی کوکو شامل ۵۵۰ گرم شوید و تره و جعفری و گشنیز و ۵۰ گرم سیر و شنبلیله است |
طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی
مرحله اول
برای تهیه کوکو سبزی مجلسی در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس سبزی خرد شده را درون آن می ریزیم. در ادامه گردوی خرد شده را به همراه پیازچه خرد شده را هم به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مواد به خوبی یکدست شند، در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال یا همزن دستی می زنیم تا از لختگی در آیند.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ همزده را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه کوکو کاملا یکدست شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، نصف مایه کوکو را درون تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم. در ادامه زرشک را به صورت پخش روی مایه کوکو می ریزیم، سپس باقیمانده مایه کوکو را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مجددا روی مایه کوکو را پشت قاشق صاف می کنیم و اجازه می دهیم سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوکو به خوبی سرخ شد، می توانیم آنرا به صورت یک تکه بر گردانیم یا برای راحتی کار آنرا به چهار قسمت تقسیم کنیم و بر گردانیم.
مرحله ششم
پس از اینکه کوکو را بر گرداندیم، اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن نیز به خوبی سرخ شود. در پایان کوکو سبزی را در یک ظرف مناسب می کشیم، سپس با مغز گردو، گوجه گیلاسی و .. تزیین کرده و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- bestfoodcake