طرز تهیه قهوه لاته به روش کافه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قهوه لاته
قهوه لاته یکی از انواع نوشیدنی های ساده و خوشمزه کافه ای است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قهوه لاته در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
قهوه اسپرسو | ۳ شات یا ½ پیمانه |
پودر زنجبیل | ⅓ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ⅓ قاشق چایخوری |
جوز هندی | ⅛ قاشق چایخوری |
میخک | نوک انگشت |
شیره انگور | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | به اندازه کافی |
طرز تهیه قهوه لاته
مرحله اول
برای تهیه قهوه لاته به روش کافه ای ابتدای کار قهوه اسپرسو را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پودر زنجبیل را به همراه پودر دارچین به قهوه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا جوز هندی را به همراه میخک و شیره انگور به قهوه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شده و مزه ها با هم تلفیق شوند. در ادامه شیر را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم به دمای ۶۰ درجه سانتی گراد برسد.
مرحله سوم
در این مرحله شیر را درون فرنچ پرس می ریزیم، سپس به خوبی پرس می کنیم تا فوم شیر آماده شود. در ادامه قهوه را درون لیوان مورد نظر سرومان می ریزیم، سپس فوم شیر را روی قهوه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در نهایت مقداری پودر دارچین یا پودر کاکائو درون الک می ریزیم و روی فوم شیر الک می کنیم. در ادامه روی قهوه را به صورت دلخواه با یک خلال دندان تزیین می کنیم، سپس به همراه شکلات تلخ سرو می کنیم.
- منبع :
- cortado2