طرز تهیه پاناکوتای انار به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پاناکوتای انار
پاناکوتای انار یکی از انواع دسر های خوشمزه و لاکچری است که با رسپی ها متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتای انار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم پاناکوتای انار | |
ژله انار | ۱ بسته |
آب جوش | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
آب سرد | ¼ پیمانه |
دانه انار | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاناکوتای انار
مرحله اول
برای تهیه پاناکوتای انار خوشمزه در ابتدای کار ژله انار را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب جوش را به آن اضافه می کنیم. در ادامه ژله را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذرات ژله کاملا حل شده و ژله شفاف شود.
مرحله دوم
زمانی که ذرات ژله کاملا حل شد، ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم و یک لایه از آن را درون ظرف های کوچک سرومان می ریزیم. حالا ظرف ها را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ژله کاملا ببندد.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان برای درست کردن لایه پاناکوتا ابتدا ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده، سپس روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ژلاتین کاملا یکدست شود. در ادامه شیر، شکر، گلاب و وانیل را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر کاملا حل شود، سپس مقداری از مخلوط شیر را به خامه اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه یکدست شده، سپس هم دمای شیر شود. در ادامه خامه را به قابلمه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله پودر ژلاتین را به قابلمه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند. در ادامه مایه پاناکوتا را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم در دمای محیط کاملا خنک شود. حالا ظرف های سرو را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه یک لایه از مایه پاناکوتا را به صورت یکسان درون ظرف ها ریخته و مجددا درون یخچال قرار می دهیم تا پاناکوتا نیم بند شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه مقداری دانه انار روی لایه پاناکوتا ریخته و یک لایه نازک از ژله انار به آن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
برای شناور نشدن دانه های انار روی ژله، ابتدا مقداری ژله انار روی دانه های انار می ریزیم تا معلق شوند، سپس درون یخچال قرار می دهیم تا ژله نیم بند شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه مابقی حجم ظرف را با ژله انار پر می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مجددا ظرف های سرومان را درون یخچال قرار داده، سپس اجازه می دهیم پاناکوتای انار به مدت ۲ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا ببندد. پس از گذشت این زمان ظرف های سرومان را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت روی پاناکوتا را با انار و گل تزیین کرده، سپس سرو می کنیم. قابل به ذکر است بدانید در هنگام درست کردن مایه پاناکوتا شیر جوش نیاید، در حد حل شدن ذرات شکر و کمی گرم شدن شیر کفایت می کند. نوش جان.
مطالب پربازدید از سراسر وب
- دکوراسیون میز با جامدادی رومیزی تریکو؛ ۱۵ مدل خلاقانه و زیبا
- شمع تزیینی و فانتزی لاکچری برای فضای داخلی؛ ۱۵ مدل زیبا و لوکس
- ایدههای خلاقانه با فرش فانتزی سبز رنگ؛ ۱۵ طرح خاص و متفاوت
- گوشواره کره ای منحصر به فرد با طراحیهای مدرن؛ ۱۵ مدل خاص
- خلاقیت در دکوراسیون با گلدان دکوری دفرمه و خلاقانه؛ ۱۵ طرح خاص و زیبا
- منبع :
- khatoon_khoone