طرز تهیه حلیم بادمجان به روش بازاری و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه حلیم بادمجان
حلیم بادمجان یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم بادمجان در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد بزرگ |
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
لوبیا سفید یا عدس | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۴ حبه |
کشک | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۱ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلیم بادمجان
مرحله اول
برای تهیه حلیم بامجان خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را می شوییم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به اندازه ای که ۱ بند انگشت روی آنرا بگیرد آب اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم لوبیا سفید به مدت ۱ شب درون آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
برای اینکه نفخ لوبیا سفید به حداقل ترین حد ممکن برسد، در طی این مدت چندین مرتبه آب درون کاسه را تعویض می کنیم. پس از گذشت این زمان، گوشت را به صورت معکبی خرد کرده و به همراه لوبیا سفید درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه پیاز و سیر به صورت کامل به قابلمه اضافه کرده و به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت و لوبیا به مدت ۲ ساعت پخته شوند.
مرحله چهارم
در این حین بادمجان ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا می کنیم. در ادامه بادمجان را به صورت ورقه ای برش می زنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب و نمک بمانند تا تلخی احتمالی آنها گرفته شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان بادمجان ها را آبکشی کرده و اجازه می دهیم کاملا خشک شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله ششم
حالا بادمجان ها را درون تابه قرار داده و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم و روی دستمال روغن گیری قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ ساعت زمانی گوشت و لوبیا کاملا پخته و آب اضافی شان کشیده شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد درون قابلمه را با گوشت کوب برقی کاملا پوره می کنیم، سپس بادمجان های سرخ شده را به قابلمه می افزاییم. در ادامه مجددا مواد را با گوشت کوب برقی پوره می کنیم تا کاملا له و یکدست شوند.
مرحله هشتم
در صورت نبودن گوشت کوب برقی می توانید از گوشت کوب دستی یا میکسر استفاده کنید. حالا کشک را به همراه پیاز داغ چیپسی به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله نهم
حالا حلیم بادمجان را به مدت ۱۰ دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم تا کش دار شود. پس از گذشت این زمان حلیم بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه پیاز داغ، نعناع داغ یا کشک سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- najme_raiesi
مطالب پربازدید از سراسر وب
- جدیدترین مدل ظروف پذیرایی فوق العاده شیک برای کدبانوهای ایرانی
- مدل مقنعه حجاب عروس فوق العاده شیک؛ با این مدلها با حجاب بدرخشید!
- آرایش چشم رنگ صورتی برای بانوانی که می خواهند در مجالس بدرخشند!
- تاپ شلوارک دخترانه فوق العاده شیک برای مراسم های مهم
- طرز تهیه پای چوپان با مرغ؛ این غذای ایرلندی رو از دست ندید!