طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خورش فسنجان با مرغ یکی از انواع غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه میگو پفکی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه میگو پفکی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه میگو پفکی میگو پفکی از غذاهای دریایی بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پفکی …

طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده و طعمی عالی

طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده و طعمی عالی

طرز تهیه شامی بابلی ساده شامی بابلی یکی از انواع دستورهای پخت شامی کباب است که اصالت آن متعلق به شهر بابل می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

طرز تهیه میرزا قاسمی ساده طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ طرز تهیه میرزا قاسمی با برنج طرز تهیه میرزا قاسمی بدون گوجه طرز تهیه میرزا قاسمی آپارات طرز تهیه میرزا قاسمی دونفره طرز تهیه میرزا قاسمی با کشک

میرزا قاسمی یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که دارای طعمی خاص می باشد. این غذای خوشمزه اصالتا متعلق به استان گیلان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
بادمجان۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

مرحله اول

برای تهیه میرزا قاسمی مجلسی ابتدا بادمجان و گوجه فرنگی را به خوبی می شوییم، سپس روی پوست بادمجان ها با چاقو چند شیار ایجاد می کنیم تا سریعتر کباب شوند. در ادامه قسمت اضافی گوجه فرنگی ها را نیز خارج می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان و گوجه فرنگی را به سیخ می کشیم، سپس روی اجاق گاز کباب می کنیم تا کاملا مغز پخت و نرم شوند. در صورتی که بخواهیم این غذا را به صورت رستورانی درست کنیم باید بادمجان و گوجه فرنگی را روی منقل ذغال کباب کنیم.

مرحله سوم

اگر به هر دلیلی دوست نداشتیم میرزا قاسمی ما دارای طعم دودی بادمجان باشد، می توانیم بادمجان ها را در فر قرار دهیم تا کباب شوند و یا اینکه آنها را به صورت آبپز بپزیم. البته اصلی ترین وجه تمایز میرزا قاسمی همین طعم دودی بادمجان است.

مرحله چهارم

پس از اینکه بادمجان و گوجه فرنگی کباب شدند، آنها را پوست می گیریم و به صورت جداگانه درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس بادمجان و گوجه فرنگی را با گوشتکوب یا میکسر به طور کامل له می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در همین حین سیرها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا عطر سیر رنده شده خارج شود.

مرحله ششم

پس از اینکه عطر سیر خارج شد، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها نیز خارج شود. در ادامه بادمجان له شده را به تابه اضافه می کنیم و با سیر به خوبی تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

حالا باید بادمجان را چند دقیقه تفت دهیم تا کاملا نرم شود و آب اضافی اش کشیده شود. در ادامه بادمجان را در یک سمت تابه جمع می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را در سمت دیگر تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی باید چند دقیقه تفت داده شود تا طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، گوجه فرنگی له شده را به تابه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب گوجه فرنگی به طور کامل کشیده شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد. پس از اینکه میرزا قاسمی به روغن افتاد تخم مرغ را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا باید میرزا قاسمی را به صورت مداوم هم بزنیم تا تخم مرغ به خوبی با دیگر مواد ترکیب شود. پس از اینکه تخم مرغ به طور کامل سفت شد و پخت، میرزا قاسمی را در یک ظرف مناسب می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.

با تشکر از Mirza Ghasemi Recipe

آخرین بروز رسانی در : شنبه 31 اردیبهشت 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.