طرز تهیه شکلات سالامی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شکلات سالامی

طرز تهیه شکلات سالامی , دستور پخت شکلات سالامی ایتالیایی

شکلات سالامی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات سالامی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شکلات سالامی
بیسکویت پتی بور۱۵۰ گرم
شکلات تلخ و شیری۲۵۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
مغز فندق۳۰ گرم
مغز پسته۷۰ گرم

طرز تهیه شکلات سالامی

مرحله اول

⁣برای تهیه شکلات سالامی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم و در فضای آشپزخانه قرار داده تا با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه شکلات تلخ و شیری را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا کره به دمای محیط رسیده را به همراه خامه صبحانه به کاسه اضافه کرده و کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم. در ادامه مخلوط شکلات و خامه را به روش بنماری ذوب کرده تا کاملا ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

در ادامه مغز پسته را به همراه مغز فندق و عصاره وانیل به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم زنیم. حالا بیسکویت پتی بور را به صورت متوسط خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله روی سطح کار را با سلفون می پوشانیم، سپس مواد شکلات را روی سلفون می ریزیم و آنرا به کمک سلفون به شکل شکلات رول می کنیم. در ادامه شکلات را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

مرحله پنجم

در صورتی که مواد شکلات سفت بود، مقداری شکلات ذوب کرده و به آن اضافه می کنیم. پس از گذشت ۳ ساعت شکلات را از یخچال خارج کرده و به دلخواه مقداری پودر قند روی آن الک کرده و به ابعاد دلخواه برش می زنیم. نوش جان.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.