طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه ساده با مرغ طرز تهیه سالاد الویه مجلسی برای ۲۰ نفر طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای ۵ نفر طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای 4 نفر طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای دو نفر فیلم طرز تهیه سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه ساده با مرغ در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
سیب زمینی۴ عدد متوسط
کنسرو نخودفرنگی (اختیاری)½ پیمانه
هویج۱ عدد
خیار شور۶ عدد
پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی
پاپریکا و زردچوبهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و روغنبه مقدار کافی
پیاز برای پخت مرغ۱ عدد
مواد لازم برای سس
سس مایونز۵ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۳ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد الویه

مرحله اول

برای تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، مقداری زردچوبه و ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کمتر می کنیمف سپس کف های سفید رنگ روی سطح آب را می گیریم تا مرغ در پایان پخت طعم و بوی زهم نداشته باشد. در ادامه سیب زمینی ها را نیز به همراه هویج و ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه جداگانه می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم هویج و سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند. در ادامه سس مایونز را به همراه ماست چکیده و سس خردل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا سس سالاد کاملا یکدست شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خیارشورها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به همراه نخود فرنگی داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم از کنسرو ذرت نیز استفاده کنیم که سلیقه ای می باشد.

مرحله ششم

پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آنرا از قابلمه خارج می کنیم، سپس به صورت ریش ریش خرد می کنیم و به کاسه حاوی خیار شور اضافه می کنیم. در ادامه هویج و سیب زمینی را پس از پخت، پوست می گیریم.

مرحله هفتم

حالا هویج را نیز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و زردچوبه درون یک کاسه جداگانه می ریزیم، سپس با گوشتکوب به خوبی آنرا له می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سیب زمینی را نیز به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به آرامی با قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله نهم

توجه داشته که قرار دادن سالاد در یخچال قبل از اضافه کردن سس، باعث می شود سس کمتری جذب کنند. پس از گذشت این زمان سالاد و سس را از یخچال خارج کرده، سپس به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دهم

نکته دیگر در مورد اضافه کردن سس این است که بهتر است دو ساعت قبل از سرو سس را به سالاد اضافه کنیم، چون اگر مدت طولانی از اضافه کردن سس بگذرد باعث می شود احساس کنید سالاد سس ندارد یا سس آن کم است.

مرحله یازدهم

در نهایت سالاد را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم. تزیین سالاد الویه اختیاری است و ایده های بسیار زیادی برای تزیین آن وجود دارد که با یک سرچ کوتاه می توانیم ایده مورد نظر خود را بیابیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.