طرز تهیه پیراشکی فوری به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک خوشمزه و ساده صبحانه به روش تابه ای
طرز تهیه پنکیک خوشمزه برای تهیه پنکیک، ابتدا تخممرغ، وانیل و شکر را در کاسهای مخلوط کرده و شیر و روغن مایع را اضافه میکنیم. پس از مخلوط کردن مواد، آرد الک …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه پنکیک موز ساده برای صبحانه و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک موز پنکیک موز یا موزی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه پیراشکی فوری
پیراشکی فوری یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار ساده است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی فوری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم طرز تهیه پیراشکی فوری | |
ماست | ۱ لیوان |
آرد | ۱ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه پیراشکی فوری
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی فوری خوشمزه در ابتدای کار ماست و بیکینگ پودر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط کرده و اجازه می دهیم به مدت ۲ دقیقه استراحت کند تا روی سطح ماست حباب ایجاد شود.
مرحله دوم
در این فاصله تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. پس از گذشت ۲ دقیقه مخلوط ماست را به کاسه حاوی تخم مرغ می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مواد را با همزن دستی هم می زنیم تا تلفیق شوند، سپس آرد را درون کاسه الک کرده و با لیسک هم می زنیم تا بافت پیراشکی یکدست شود. در ادامه خمیر پیراشکی را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره گرد می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای که پیراشکی ها درون آن غوطه ور بمانند روغن اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس درون روغن به صورت توپی پایپ می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیراشکی ها را کاملا سرخ می کنیم، سپس مقداری از روغن داغ روی آنها می ریزیم تا پف کنند. زمانی که پیراشکی ها طلایی شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مرحله ششم
زمانی که روغن اضافی پیراشکی ها گرفته شد، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به دلخواه با شکلات آب شده تزیین می کنیم. در نهایت پیراشکی ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- melorin9213