طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی به روش رستورانی با طعم عالی
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی
سوپ جو یکی از انواع پیش غذاهای رستورانی بسیار محبوب در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ پیمانه سرخالی |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد |
سینه مرغ بدون استخوان | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب مرغ | ۱ لیتر |
جعفری خرد شده | ۴ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی
مرحله اول
برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا جو را به خوبی می شوییم، سپس از حداقل ۴ ساعت قبل داخل یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد و حجیم شود. پس از گذشت این زمان جو را آبکشی می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جو را به همراه ۴ لیوان آب داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا جو به طور کامل بپزد و لعاب بیندازد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله هویج را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس سیر را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها خارج شود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن باز شود و طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود.
مرحله ششم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را درون تابه رنده می کنیم و به همراه دیگر مواد تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه هویج و جو به طور کامل پختند، مخلوط مواد درون تابه را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله هفتم
حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه سوپ تقریبا آماده شد، آب لیمو ترش را می گیریم، سپس صاف می کنیم و به همراه جعفری خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله طعم سوپ را می چشیم و به مقداری مناسب نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. حالا ۱۰ دقیقه دیگر زمان می دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان سوپ را در ظرف دلخواه می ریزیم و با جعفری تزیین می کنیم.