طرز تهیه کوفته مرغ ساده به روش سنتی با طعم عالی

طرز تهیه کوفته مرغ ساده به روش سنتی با طعم عالی

طرز تهیه کوفته مرغ کوفته مرغ یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه خاورمیانه است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه نخود فرنگی پلو با گوشت و شوید و طعمی عالی

طرز تهیه نخود فرنگی پلو با گوشت و شوید و طعمی عالی

طرز تهیه نخود فرنگی پلو نخود فرنگی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد سوسیس به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد سوسیس به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد سوسیس سالاد سوسیس یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه نان سیر با نان باگت

طرز تهیه نان سیر با نان باگت , دستور پخت نان سیر با نان باگت

نان سیر با نان باگت یکی از انواع نان های پرطرفدار و بین المللی است که به عنوان پیش غذا در کنار انواع سالادها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر با نان باگت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم نان سیر با نان باگت
کره۵۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
مخلوط پیازچه و جعفری۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
نان باگت۳ عدد
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار کافی
پولبیبر و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه نان سیر با نان باگت

مرحله اول

برای تهیه نان سیر با نان باگت خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم ت کاملا گرم شود. در ادامه سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پیازچه و جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه می افزاییم. در ادامه کره را به روش بنماری ذوب کرده و به همراه روغن زیتون و مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پولبیبر و پودر سیر به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد درون کاسه را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس ترکیب و یکدست شود. حالا ابتدا و انتهای نان باگت را با چاقو اره جدا می کنیم و نان را از وسط برش زده و باز می کنیم، سپس درون نان را کمی گود می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه از سس سیر درون شکم نان ریخته، سپس روی نان را با پنیر پیتزا می پوشانیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس نان های باگت را درون سینی قرار داده و سینی را طبقه وسط فر می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم نان ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا برشته و طلایی شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و نان ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 مرداد 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.