طرز تهیه نان سیر با نان باگت ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه توپک مرغ به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه توپک مرغ توپک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
نان سیر با نان باگت یکی از انواع نان های پرطرفدار و بین المللی است که به عنوان پیش غذا در کنار انواع سالادها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیر با نان باگت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم نان سیر با نان باگت | |
کره | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
مخلوط پیازچه و جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
نان باگت | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به مقدار کافی |
پولبیبر و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
مرحله اول
برای تهیه نان سیر با نان باگت خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم ت کاملا گرم شود. در ادامه سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پیازچه و جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه می افزاییم. در ادامه کره را به روش بنماری ذوب کرده و به همراه روغن زیتون و مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پولبیبر و پودر سیر به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد درون کاسه را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس ترکیب و یکدست شود. حالا ابتدا و انتهای نان باگت را با چاقو اره جدا می کنیم و نان را از وسط برش زده و باز می کنیم، سپس درون نان را کمی گود می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه از سس سیر درون شکم نان ریخته، سپس روی نان را با پنیر پیتزا می پوشانیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس نان های باگت را درون سینی قرار داده و سینی را طبقه وسط فر می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم نان ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا برشته و طلایی شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و نان ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- goli.cooking