طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سیب زمینی اسپایسی سیب زمینی اسپایسی از پیش غذاهای ساده و خوشمزه رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه آبگوشت دیزی به روش سنتی با رنگ و طعم عالی

طرز تهیه آبگوشت دیزی به روش سنتی با رنگ و طعم عالی

طرز تهیه آبگوشت دیزی آبگوشت دیزی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر شهر کشورمان یک نوع آبگوشت منحصر به خودش دارد، برای …

طرز تهیه سالاد روسی به روش اصلی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد روسی به روش اصلی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد روسی سالاد روشی همانطور که از نامش بر می آید یکی از سالادهای معروف کشور روسیه است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه فلافل ساده

فیلم طرز تهیه فلافل خانگی با نخود طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود طرز تهیه فلافل با سیب زمینی طرز تهیه فلافل دونفره طرز تهیه فلافل خوزستانی طرز تهیه فلافل برای 5 نفر طرز تهیه فلافل بندرعباس طرز تهیه فلافل ساده برای 4 نفر

فلافل یکی از غذاهای ساده و ارزان قیمت عربی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
نخود۲ لیوان
سیب زمینی۱ عدد متوسط
جعفری۱ دسته کوچک
پیاز۱ عدد
سیر۴ حبه
ادویه فلافل۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز و زیرههر کدام ½ قاشق چایخوری
پاپریکا و ادویه کاریهر کدام ½ قاشق چایخوری
پودر گشنیز و فلفل قرمزهر کدام ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه فلافل ساده

مرحله اول

برای تهیه فلافل خوشمزه و ساده ابتدا نخود را از شب قبل داخل یک ظرف حاوی آب می ریزیم و در صورت امکان چندین بار آب آنرا تعویض می کنیم تا علاوه بر اینکه نخود نرم شود، نفخ اش نیز به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله نخود را داخل میکسر یا چرخ گوشت می ریزیم، سپس پوست سیب زمینی، پیاز و سیر را می گیریم و آنها را نیز به همراه جعفری به چرخ گوشت یا میکسر اضافه می کنیم و مواد را به صورت درشت میکس می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که خمیر فلافل نباید کاملا مانند پوره شود و باید تکه های ریز نخود درون مایه فلافل احساس شوند. اگر چرخ گوشت در دسترس داشته باشیم، بهتر است مواد را دو بار چرخ کنیم تا کاملا له و شبیه پوره نشوند.

مرحله چهارم

حالا خمیر فلافل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در صورتی که خمیر آب انداخت مقدار کمی آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مایه فلافل منسجم شود. توجه داشته باشید که مایه فلافل نباید خیلی سفت باشد.

مرحله پنجم

در این مرحله ادویه فلافل را به همراه پودر گشنیز، زیره، پاپریکا، ادویه کاری، پودر گشنیز، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه فلافل اضافه می کنیم و چند دقیقه آنرا با دست ورز می دهیم تا ادویه ها به خوردش بروند.

مرحله ششم

پس از اینکه مایه فلافل آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که فلافل ها هنگام سرخ شدن به طور کامل درون روغن شناور باشند. در ادامه قالب فلافل زن را درون یک کاسه آب می زنیم تا نمدار شود.

مرحله هشتم

حالا با قاشق از مایه فلافل درون قالب می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم فلافل ها مغز پخت شوند. حرارت باید کم باشد و روغن باید کاملا داغ و جوشان باشد.

مرحله نهم

پس از اینکه یک سمت فلافل ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز طلایی شود. در پایان فلافل های سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس با مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.