طرز تهیه رولت سیب زمینی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت سیب زمینی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت سیب زمینی رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه یتیمچه کدو سبز به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه یتیمچه کدو سبز به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه یتیمچه کدو سبز یتیمچه کدو سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه عدس پلو با گوشت مخصوص با طعم جذاب و عالی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت مخصوص با طعم جذاب و عالی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت عدس پلو از غذاهایی است که با شنیدن نامش یاد نذری های خوشمزه ماه محرم و ماه رمضان می افتیم. این غذای خوشمزه امروزه دستخوش تغییرات …

طرز تهیه همبرگر حرفه ای

طرز تهیه همبرگر حرفه ای طرز تهیه همبرگر مک دونالد دانلود طرز تهیه همبرگر خانگی طرز تهیه همبرگر خانگی اپارات طرز تهیه همبرگر کارخانه ای طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت طرز تهیه همبرگر با گوشت چرخ کرده طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سیب زمینی

همبرگر یکی از غذاهای خاص و پر طرفدار بین المللی است که به دلیل محبوبیت زیادی که دارد با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر حرفه ای در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
پودر سوخاری۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
سیر۲ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه همبرگر حرفه ای

مرحله اول

برای تهیه همبرگر خوشمزه ابتدا پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی شان گرفته شود و پیاز رنده شده کاملا خشک شود. در ادامه پیاز رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه سس خردل و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و پودر سوخاری به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سیر را هم یا رنده می کنیم یا به طور کامل له می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا باید مواد را به مدت ۲ دقیقه با دست مخلوط کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. پس از اینکه مایه همبرگر آماده شد، باید آنرا قالب بزنیم. در ادامه مایه همبرگر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت کوفته شکل می دهیم.

مرحله چهارم

حالا در کف قالب همبرگرزن یک پلاستیک فریزر قرار می دهیم و یکی از کوفته ها را در وسط قالب قرار داده و آنرا پرس می کنیم تا صاف شود. در صورتی که قالب نداشتیم می توانیم از درب یک دبه بزرگ یا یک بشقاب لبه دار استفاده کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله همبرگرها را پس از اینکه قالب زدیم، بین دو لایه کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس درون فریزر قرار می دهیم. حالا باید اجازه دهیم همبرگرها به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر باقی بمانند تا هنگام سرخ شدن حالت شان را حفظ کنند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه همبرگرها را از فریزر خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، همبرگر ها را درون روغن می اندازیم.

مرحله هفتم

حالا صبر می کنیم تا یک سمت همبرگرها به خوبی سرخ شود، سپس آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان همبرگرها را به همراه نان همبرگر، خیارشور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده سرو می کنیم.

نکات تهیه همبرگر

همبرگر آبدار

اگر تمایل دارید همبرگری که درست می کنید مانند برگرهای رستورانی آبدار باشد، باید به یک نکته ساده توجه کنید. برای آب دار شدن برگر باید گوشت همبرگر را با نوک انگشتان فقط در حدی که با دیگر مواد ترکیب شود، مخلوط کنیم و از ورز دادن بیش از حد آن خودداری کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 اردیبهشت 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.