طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر پیتزا طرز تهیه قارچ سوخاری کی اف سی طرز تهیه قارچ سوخاری و پیاز سوخاری طرز تهیه قارچ سوخاری با چیپس طرز تهیه قارچ سوخاری با آرد سفید

قارچ سوخاری از غذاهای فست فودی محسوب می شود که معمولا در کنار غذاهای سنگین مثل پیتزا و همبرگر به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ دکمه ای۲۰ عدد
آرد سفید۱ پیمانه
پودر سوخاری پانکو۲ پیمانه
آبحدود ۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، پاپریکا و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست

مرحله اول

برای تهیه قارچ سوخاری خوشمزه ابتدا قارچ ها را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. برای تهیه قارچ سوخاری بهتر است از قارچ های کوچک استفاده شود تا آب نیندازند.

مرحله دوم

در این مرحله آب را به همراه آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا کاسه را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم تا مواد استراحت کنند. در همین حین پودر سوخاری پانکو را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. در ادامه یک تابه گود روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که قارچ ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. برای سرخ کردن سوخاری ها بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنیم تا روغن کمتری جذب قارچ ها شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، قارچ ها را ابتدا درون مخلوط آب و آرد قرار می دهیم، سپس درون کاسه حاوی پودر سوخاری می اندازیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا یک لایه ضخیم از پودر سوخاری دور قارچ ها تشکیل شود.

مرحله ششم

حالا قارچ ها را درون روغن بسیار داغ می اندازیم و اجازه می دهیم سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت قارچ ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود. به همین صورت تمام قارچ ها را سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله پایانی قارچ های سرخ شده را از روغن خارج می کنیم، سپس درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی قارچ ها به طور کامل گرفته شود. در نهایت قارچ سوخاری را با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.