طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی

طرز تهیه خورش آلو با مرغ طرز تهیه خورش آلو مسما با رب انار طرز تهیه خورش آلو مسما با گوشت طرز تهیه خورش آلو بروجردی خورش آلو مسما با بادمجان فیلم طرز تهیه خورش آلو مسما طرز تهیه خورشت آلو سیاه طرز تهیه مرغ آلو مازندرانی

خورش آلو مسما از خورش های قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور دستورهای بسیار متعددی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۴ تکه
پیاز۳ عدد
آلو خورشتی۸ تا ۱۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو مسمای خوشمزه ابتدا تکه های مرغ را درون یک سینی قرار می دهیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم و روی گوشت مرغ می مالیم.

مرحله دوم

در این مرحله تکه های گوشت مرغ را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا طعم ادویه ها را جذب کنند. پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از قابلمه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیازها را به صورت خلالی یکدست و نازک خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیازها نرم و رنگ شان کاراملی شود، سپس آلوها را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا آلوها را هم کمی تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش با آب بسیار کم سرو می شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد و خورش به روغن افتاد، مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا طعم ادویه ها را جذب کند.

مرحله هشتم

نکته ای که باید در مورد این خورش در نظر باشیم این است که اضافه کردن چاشنی های دیگر مثل آبغوره، آب نارنج یا رب انار به آن سلیقه ای می باشد. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.