طرز تهیه خاگینه ساده و فوری برای صبحانه با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه شیرینی اردح با پف بسیار زیبا و طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی اردح شیرینی اردح یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در مناسبت های خاص مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه ترافل شکلاتی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ترافل شکلاتی ترافل شکلاتی یکی از انواع شیرینی های ساده خانگی است که با رسپی ها و ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه خاگینه
خاگینه ساده که با نام قیقاناخ هم شناخته می شود یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
شیره انگور | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
گردو | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خاگینه
مرحله اول
برای تهیه خاگینه خوشمزه برای صبحانه ابتدا تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ترکیب آرد و بکینگ پودر را یک مرتبه الک می کنیم تا یکدست شود، سپس مجددا درون الک می ریزیم و روی تخم مرغ های درون کاسه الک می کنیم. در حین اضافه کردن آرد، مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه تخم مرغ و آرد به خوبی ترکیب شدند، ماست را اضافه می کنیم. در ادامه گردو را به صورت نیم کوب خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. در صورت تمایل برای عطر خاگینه کمی گلاب یا دارچین نیز می توانیم اضافه کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه خاگینه به خوبی یکدست شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید ملایم باشد.
مرحله پنجم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه خاگینه را به صورت یک باره درون تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم یک سمت خاگینه سرخ شود.
مرحله ششم
پس از اینکه یک سمت خاگینه به خوبی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. پس از اینکه خاگینه آماده شد، آنرا برش زده و شیره انگور را اضافه می کنیم تا جذب خاگینه شود، سپس در ظرف کشیده و سرو می کنیم.
- منبع :
- banooye_khone