طرز تهیه پنکیک داچ بیبی به روش آلمانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی به روش آلمانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی پنکیک داچ بیبی یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و لاکچری است که با رسپی های مختلفی درست می شود و اصالت آن به کشور آلمان تعلق …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه خوراک قارچ به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خوراک قارچ به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خوراک قارچ خوراک قارچ یکی از انواع غذاهای ساده و سالم بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج با سیب زمینی طرز تهیه سالاد اسفناج با ماست سالاد اسفناج و کاهو طرز تهیه سالاد اسفناج با مرغ طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی انواع سالاد اسفناج طرز تهیه سالاد اسفناج بدون انار سس مخصوص سالاد اسفناج

سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد اسفناج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۳ پیمانه
دانه انار۱ پیمانه
پرتقال۱ پیمانه
مغز گردو⅓ پیمانه
پنیر گیاهی۵۰ گرم
مواد لازم برای سس
رب انار۲ قاشق‌ غذاخوری
سرکه۲ قاشق‌ غذاخوری
روغن‌ زیتون۲ قاشق‌ غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد اسفناج

مرحله اول

برای تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و رژیمی در ابتدای کار اسفناج را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود. حالا اسفناج ها را بدون خرد کردن درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پوست اولیه و نازک پرتقال را کاملا جدا کرده، سپس فیله های آنرا به صورت مکعبی خرد می کنیم. حالا فیله های پرتقال را‌ به همراه دانه های انار درون کاسه روی برگ های اسفناج می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مغز گردو را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و به صورت پخش درون کاسه روی برگ های اسفناج می ریزیم. حالا پنیر گیاهی را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و روی مواد سالاد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم، برای این منظور رب انار، سرکه، روغن زیتون را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس کاملا ترکیب شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سس را به صورت پخش روی مواد سالاد ریخته و آنرا با دو قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد برود. در نهایت سالاد را به عنوان یک میان وعده یا به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 شهریور 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.