طرز تهیه ترشی آلبالو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ترشی آلبالو
ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با روش های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آلبالو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم ترشی آلبالو | |
آلبالو | ۵۰۰ گرم |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | ۱ لیوان |
طرز تهیه ترشی آلبالو
مرحله اول
برای تهیه ترشی آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را که بهتر از پیوندی باشند، شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. آلبالوهای پیوندی کمی سفت تر و ماندگاری آنها بیشتر می باشد.
مرحله دوم
حالا آلبالوها را روی یک دستمال نخی پهن می کنیم تا رطوبت اضافی آنها گرفته شود. در ادامه آلبالوها را به همراه شکر و نصف نمک درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس مابقی نمک را با سرکه مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا سرکه را روی آلبالوها ریخته و درب ظرف را محکم می بندیم تا از نفوذ هوا جلوگیری کنیم. در ادامه ترشی را به مدت ۳ الی ۴ روز در دمای محیط قرار می دهیم تا ترشی برسد. پس از گذشت این زمان ترشی را درون یخچال نگهداری می کنیم.
مرحله چهارم
در نهایت این نوع ترشی به مدت ۱ سال درون یخچال ماندگاری دارد. حالا بسته به نوع سلیقه هر فرد برای خوشمزه تر شدن ترشی به دلخواه می توانید مقداری پودر گلپر درون ترشی استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh