طرز تهیه پوآچا پنبه ای

طرز تهیه پوآچا پنبه ای , دستور پخت نان پوآچا پنبه ای

پوآچا پنبه ای یکی از انواع نان های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه ای است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوآچا پنبه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم پوآچا پنبه ای
آب ولرم۱ لیوان
شیر ولرم۱ لیوان
شکر۳ قاشق غذاخوری
خمیر مایه۱۰ گرم
روغن مایع۱ لیوان
سفیده تخم مرغ۲ عدد
نمک۱ قاشق مرباخوری
آرد۶ لیوان
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ۲ عدد
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه پوآچا پنبه ای

مرحله اول

برای تهیه پواچا پنبه ای خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه آب، شکر و خمیر مایه درون یک کاسه می ریزیم، سپس کمی مخلوط می کنیم و روی آنرا با یک پارچه تمیز می پوشانیم. حالا اجازه می دهیم خمیر مایه استراحت کند.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه زمانی که خمیر مایه به عمل آمد روغن مایع، سفیده تخم مرغ و نمک را به کاسه افزوده، سپس آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

مرحله سوم

حالا روی خمیر را با یک پارچه پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در صورت کمبود وقت می‌ توانید خمیر را درون فر با دمای ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان خمیر را ورز می دهیم تا پف اضافه آن گرفته شود، سپس از خمیر چانه هایی به اندازه یک نارنگی کوچک جدا می کنیم. حالا روی سطح کار را آرد پاشی کرده و چانه ها را روی آن می گذاریم و با وردنه کمی باز می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری پنیر پیتزا روی خمیرها ریخته و به صورت بیضی چانه می گیریم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرها را با فاصله از هم درون سینی می چینیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند.

مرحله ششم

در همین حین فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و با چنگال خط می اندازیم. حالا مقداری کنجد به صورت پخش روی خمیرها می پاشیم.

مرحله هفتم

پس از اتمام استراحت خمیر سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم پوآچاها کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. زمانی که پوآچاها پخته شدند، آنها را از فر خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.