طرز تهیه مافین شکلاتی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مافین شکلاتی

طرز تهیه مافین شکلاتی کرم دار خیس بدون شیر

مافین شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مافین شکلاتی
آرد۱ و ¾ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد بزرگ
ماست¾ پیمانه
شیر½ پیمانه
پودر کاکائو⅔ پیمانه
شکر قهوه ای¾ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
بیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی نسوز½ پیمانه
شکلات تلخ خرد شده½ پیمانه

طرز تهیه مافین شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه مافین شکلاتی به روش مجلسی در ابتدای کار فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر قهوه ای درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سبک و روشن شود. در ادامه عصاره وانیل را به همراه روغن مایع ، ماست و شیر به کاسه اضافه کرده، سپس در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر کاکائو درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی دو تا سه مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه یکدست شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید در این مرحله مایه کیک را بیش از حد مخلوط نکنید در غیر اینصورت بیکینگ پودر غیر فعال شده و کیک پف نمی کند. حالا شکلات تلخ را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و به همراه شکلات چیپسی نسوز درون کاسه می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می‌ پوشانیم، سپس کاغذهای کپسولی را به صورتی که دو سوم آنها پر شوند از مایه کیک پر می کنیم. در ادامه مقداری شکلات چیپسی نسوز به صورت پخش روی آنها می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم مافین ها به مدت ۶ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد بپزند. پس از گذشت این زمان دمای فر را به حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم مافین ها به مدت ۱۲ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم مافین های شکلاتی خنک شوند، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در شنبه 26 فروردین 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.