طرز تهیه گز آردی ساده و خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه گز آردی ساده و خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه گز آردی گز آرد یکی از شیرینی ها خوشمزه و سنتی ایرانی است که نامش با شهرهایی مثل اصفهان و یزد گره خورده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک براونی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک براونی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک براونی کیک براونی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که دارای رسپی های متنوعی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک موس پرتقالی کیک موس پرتقالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده

طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده طرز تهیه شیرینی نخودچی گیلان طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی بدون فر طرز تهیه شیرینی نخودچی با پیمانه و کره طرز تهیه شیرینی نخودچی رژیمی طرز تهیه شیرینی نخودچی با عسل طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری فیلم طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

شیرینی نخودچی یگی از شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که برای مناسبت های خاص و مثل عید نوروز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نخودچی
آرد نخودچی۴۵۰ گرم
آرد گندم۵۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم
روغن جامد یا روغن صاف۲۵۰ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی ساده ابتدا پودر قند را به همراه روغن جامد داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و رنگشان تقریبا سفید شود.

مرحله دوم

در این مرحله زعفران دم کرده را به کاسه اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم که با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد قنادی را با آرد نخودچی و پودر هل ترکیب می کنیم، سپس در سه مرحله روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله سوم

اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیری نرم به دست بیاید ادامه می دهیم. توجه داشته باشید که خمیر این شیرینی کمی چسبناک است. حالا با نوک انگشت خمیر را کمی ورز می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا درون سلفون می پیچیم و در یخچال قرار می دهیم. خمیر این شیرینی حداقل باید به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس خمیر را از بین سلفون خارج کرده و بین دو لایه پلاستیک قرار می دهیم. حالا خمیر را روی سطح کار با وردنه به صورت یکدست باز می کنیم.

مرحله ششم

قطر خمیر باید حدودا یک سانتی متر باشد. حالا با کاتر دلخواه خمیر را قالب می زنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیرهای قالب شده شده را به آرامی درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری پودر پسته یا تخم خرفه روی خمیرها می پاشیم، سپس به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه شیرینی ها تغییر رنگ دادند و طلایی شدند، آماده هستند.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی فر را از فر خارج می کنیم و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل خنک شوند. در پایان شیرینی ها را به آرامی درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.