طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از انواع رسپی های کوکو سیب زمینی است که به صورت مجلسی تر درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ساندویچ مرغ ساندویچ مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه رولت گوشت به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت گوشت به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت گوشت رولت گوشت یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ خورش آلو اسفناج رزا منتظمی طرز تهیه خورش اسفناج مازندرانی خورش آلو اسفناج با رب گوجه طرز تهیه خورش آلو اسفناج بدون گوشت خورشت آلو اسفناج نواب ابراهیمی طرز تهیه خورش اسفناج ساده طرز تهیه خورشت الو اسفناج تصویری

خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورش های بسیار خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ۴ تکه
اسفناج۵۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
آلو خورشتی۱۵ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

مرحله اول

برای تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به همراه مقداری روغن به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه اطراف گوشت مرغ را سرخ کردیم، ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت مرغ با حرارت ملایم بپزد. در همین حین به سراغ آماده کردن اسفناج می رویم.

مرحله چهارم

برای این منظور اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا اسفناج را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

ابتدا اسفناج آب می اندازد که باید به اندازه ای تفت دادن را ادامه دهیم که آب درون تابه کشیده شود و اسفناج ها کمی سرخ شوند. در حین سرخ کردن اسفناج رب انار را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهم تا خوشرنگ شود.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت گوشت مرغ، مخلوط اسفناج و رب انا را به قابلمه حاوی مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۱ ساعت و نیم دیگر با هم بپزند. در ادامه آلوها را در یک کاسه آب می خیسانیم.

مرحله هفتم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورشت، آلوها را به همراه مقداری نمک و زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.