طرز تهیه کیک بیسکویت به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک بیسکویت
کیک بیسکویت یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک بیسکویت | |
شیر | ۴ فنجان |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
موز | ۱ عدد بزرگ |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی بور | ۱٫۵ بسته |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
سس شکلات | برای تزیین |
طرز تهیه کیک بیسکویت
مرحله اول
برای تهیه کیک بیسکویت خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر و آرد درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس تخم مرغ و وانیل را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا مایه به غلظت فرنی نزدیک شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم فرنی کاملا خنک شود.
مرحله سوم
حالا روی سطح کار را با سلفون می پوشانیم، سپس روی سلفون ۳ ردیف ۵ تایی بیسکویت کنار هم می چینیم. در ادامه روی بیسکویت ها را با مقداری از کرم می پوشانیم و مجددا روی مایه یک لایه بیسکویت می چینیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مجددا روی بیسکویت ها را با کرم می پوشانیم، سپس این بار روی لایه اول و سوم را با بیسکویت کاور می کنیم. حالا موز را لایه وسط گذاشته و بیسکویت ها را با کمک سلفون جمع می کنیم تا هرمی شکل شوند.
مرحله پنجم
در ادامه به دلخواه اطراف بیسکویت ها را با کرم می پوشانیم، سپس به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بافت بیسکویت ها همانند کیک شود. پس از گذشت این زمان با سس شکلات و اسمارتیز تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fatemeh_75_t