طرز تهیه کیک ماست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک ماست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک ماست کیک ماست یکی از انواع کیک های خوشمزه خانگی است که بافتی بسیار نرم و پنبه ای دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کیک چای به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک چای به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک چای کیک چای یکی از کیک‌های خوشمزه و لطیف است که بافتی سبک و نرم دارد و یک میان وعده مناسب و خوش طعم به خصوص برای کودکان است، …

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه کیک بیسکویت

طرز تهیه کیک بیسکویتی با فر طرز تهیه کیک بیسکویتی بدون فر طرز تهیه کیک بیسکویتی ساده طرز تهیه کیک بیسکویتی یخچالی

کیک بیسکویت یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک بیسکویت
شیر۴ فنجان
آرد۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
موز۱ عدد بزرگ
شکر۵ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور۱٫۵ بسته
وانیلنوک قاشق چایخوری
سس شکلاتبرای تزیین

طرز تهیه کیک بیسکویت

مرحله اول

برای تهیه کیک بیسکویت خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر و آرد درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس تخم مرغ و وانیل را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا مایه به غلظت فرنی نزدیک شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم فرنی کاملا خنک شود.

مرحله سوم

حالا روی سطح کار را با سلفون می پوشانیم، سپس روی سلفون ۳ ردیف ۵ تایی بیسکویت کنار هم می چینیم. در ادامه روی بیسکویت ها را با مقداری از کرم می پوشانیم و مجددا روی مایه یک لایه بیسکویت می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مجددا روی بیسکویت ها را با کرم می پوشانیم، سپس این بار روی لایه اول و سوم را با بیسکویت کاور می کنیم. حالا موز را لایه وسط گذاشته و بیسکویت ها را با کمک سلفون جمع می کنیم تا هرمی شکل شوند.

مرحله پنجم

در ادامه به دلخواه اطراف بیسکویت ها را با کرم می پوشانیم، سپس به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بافت بیسکویت ها همانند کیک شود. پس از گذشت این زمان با سس شکلات و اسمارتیز تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.