طرز تهیه شیرینی پای سیب مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی پای سیب
شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای سیب در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پای سیب | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱۱۰ گرم |
آرد | ۱۲۵ گرم |
روغن مایع | ۶۰ گرم |
عسل | ۲۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ½ قاشق مرباخوری |
سیب زرد | ۱ عدد |
پودر دارچین | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی پای سیب
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه در ابتدای کار سیب را شسته و پوستش را کاملا جدا می کنیم، سپس به صورت حلقه ای به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر برش زده و هسته های آنرا به صورت دایره ای جدا می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه مقداری پودر دارچین روی حلقه های سیب می پاشیم و با دست به خوبی ماساژ می دهیم تا کاملا به دارچین آغشته شوند. حالا سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا سفید شوند، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده تخم مرغ پف کند. حالا زرده های تخم مرغ رو با چنگال هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا عسل رقیق شده را به همراه وانیل و روغن مایع به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد یکدست شوند، سپس مخلوط زرده تخم مرغ را به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد درون کاسه را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا مواد ترکیب و پف سفیده تخم مرغ نخوابد. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگ راد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود.
مرحله ششم
در ادامه آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت می زنیم تا بافت مایه شیرینی یکدست شود. حالا درون قالب های پای سیب کاغذ کپسولی می گذاریم.
مرحله هفتم
حالا یک سوم کاغذ های کپسولی را با مایخ شیرینی پر کرده و یک حلقه سیب روی آن قرار می دهیم، سپس روی حلقه های سیب را با مایه شیرینی می پوشانیم. در ادامه قالب های پای سیب را طبقه وسط فر می گذاریم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.