طرز تهیه وافل

طرز تهیه وافل در ساندویچ ساز طرز تهیه وافل در فر طرز تهیه وافل در خانه بدون دستگاه طرز تهیه وافل آشپزخانه کوچک من طرز تهیه وافل در ماهیتابه طرز تهیه وافل فرانسوی طرز تهیه وافل انگلیسی طرز تهیه وافل بیسکویتی

وافل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر خاورمیانه طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه وافل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم وافل
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱٫۵ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
آرد۲ پیمانه
بیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه وافل

مرحله اول

برای تهیه وافل به روش خانگی در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا شیر را به همراه روغن مایع به کاسه اضافه کردده و به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا بیکینگ پودر و آرد را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم، سپس با لیسک هم می زنیم.

مرحله سوم

زمانی که بافت مایه وافل یکدست شد، هم زدن را متوقف کرده، سپس دستگاه وافل ساز را روشن می کنیم تا کمی گرم شود. حالا ۱ ملاقه از مایه درون دستگاه ریخته و بلافافله درب آنرا می بندیم تا وافل پخته و طلایی شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۴ دقیقه زمانی که دو طرف وافل طلایی و خوشرنگ شد، آنرا از دستگاه خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در نهایت وافل را به دلخواه به همراه نوتلا، عسل، بستنی یا اسلایس میوه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.