طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ

طرز تهیه ته چین بال مرغ طرز تهیه ته چین بال و کتف ته چین بال مرغ در پلوپز ته چین بال مرغ بدون ماست ته چین بال مرغ نی نی سایت غذا با بال مرغ و برنج ته دیگ بال مرغ سوران ته دیگ بال مرغ مجلسی

ته دیگ کتف و بال مرغ یکی از ته دیگ های نوین و بسیار مجلسی ایرانی است که می تواند باعث شیک تر شدن غذای شما در مجالس و مهمانی ها شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کتف و بال مرغ۱۲ تا ۱۶ تکه
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای۱ عدد
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ

مرحله اول

برای تهیه ته دیگ یا ته چین کتف و بال مرغ ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.در ادامه آب لیمو ترش را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله بال و کتف مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

توصیه ما این است که کتف و بال مرغ را از شب قبل طعم دار کنید تا طعم و بوی زهم مرغ به طور کامل گرفته شود و بافت گوشت مرغ تردتر شود. البته در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم باید بگذاریم مواد حداقل یک ساعت در یخچال بمانند.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت کتف و بال مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم، سپس کتف و بال مرغ را به ترتیب به صورت دایره ای در کف قابلمه می چینیم.

مرحله پنجم

اگر وسط قابلمه خالی ماند، یک یا دو عدد کتف و بال در وسط آن قرار می دهیم. حالا زعفران دم کرده را به صورت پخش روی کتف و بال ها می ریزیم. در ادامه ¼ فنجان آب نیز به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، روی ته دیگ کتف و بال را با برنج آبکش می پوشانیم، سپس با دست برنج را به خوبی فشرده می کنیم. در ادامه یک شعله پخش کن در زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت که برنج به خوبی دم کشید، یک دیس بزرگ روی درب قابلمه قرار می دهیم و ته دیگر کتف و بال را به صورت یکجا روی دیس برمی گردانیم، سپس به صورت دلخواه تریین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.