طرز تهیه جیب تاجر به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه جیب تاجر
جیب تاجر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جیب تاجر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم جیب تاجر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
نان تست | ۱ بسته |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
قارچ | ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سوخاری یا پانکو | به مقدار کافی |
سس بشامل | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه | به مقدار کافی |
طرز تهیه جیب تاجر
مرحله اول
برای تهیه جیب تاجر خوشمزه ابتدای کار سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور روغن را به همراه آرد درون یک قابلمه مناسب ریخته و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا شیر را کم کم می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا سس غلیظی حاصل شود. حالا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز و پودر سیر درون یک تابه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا به خوبی تفت می دهیم تا سینه مرغ کاملا پخته و سرخ شود، سپس از تابه خارج کرده و پیاز را به همراه فلفل دلمه ای رنگی به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه قارچ ورقه ای به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سبزیجات را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس سینه مرغ سرخ شده را به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه سس بشامل را به تابه اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این فاصله دو عدد نان تست را روی هم گذاشته و با وردنه محکم روی آن می کشیم تا کاملا نازک شوند. حالا با یک لیوان وسط آنرا قالب می زنیم. حالا ابتدا نان ها را درون تخم مرغ، سپس درون پودر سوخاری می غلطانیم.
مرحله ششم
حالا نان ها را درون روغن داغ انداخته و از روغن داغ روی آنها می ریزیم تا کاملا سرخ شده و پف کنند. در نهایت نان های سرخ شده را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و درون آنها را با مواد میانی و کاهو پر می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- hemoo00oo