طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص و بازاری با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص
کتلت شیرازی یا کتلت بازاری یکی از انواع کتلت های ساده و خوشمزه ای است که با سیب زمینی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵ عدد متوسط |
آرد سوخاری | ½ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص
مرحله اول
برای تهیه کتلت شیرازی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
حدودا برای پخت سیب زمینی ها ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز است. در حین پخت سیب زمینی ها، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس آنرا از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را پس از اینکه به طور کامل پختند، پوست می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینی ها را با گوشتکوب می کوبیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه پیاز سرخ شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سوخاری و پودر سیر به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
مایه کتلت را به اندازه ای ورز دهیم که به دست نچسبد و کاملا منسجم شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم.
مرحله ششم
حالا مایه کتلت را به صورت لوزی شکل می دهیم و وسط آنرا با دسته قاشق سوراخ می کنیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین صورت تمام مایه کتلت را شکل داده و درون روغن سرخ می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت روغن اضافی کتلت ها را با دستمال حوله ای می گیریم و آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- p.nasiri.h