طرز تهیه کاچی مجلسی و خوشرنگ با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کاچی مجلسی و خوشرنگ با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کاچی مجلسی کاچی یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ایرانی است که معمولا به عنوان غذای کمکی یا تقویتی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص

طرز تهیه کتلت مخصوص فیلم تهیه کتلت شیرازی طرز تهیه کتلت شیرازی دونفره طرز تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی طرز تهیه کتلت شیرازی بدون گوشت طرز تهیه کتلت بازاری

کتلت شیرازی یا کتلت بازاری یکی از انواع کتلت های ساده و خوشمزه ای است که با سیب زمینی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵ عدد متوسط
آرد سوخاری½ لیوان
پیاز۱ عدد
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت شیرازی مخصوص

مرحله اول

برای تهیه کتلت شیرازی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حدودا برای پخت سیب زمینی ها ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز است. در حین پخت سیب زمینی ها، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس آنرا از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را پس از اینکه به طور کامل پختند، پوست می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی ها را با گوشتکوب می کوبیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه پیاز سرخ شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سوخاری و پودر سیر به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

مایه کتلت را به اندازه ای ورز دهیم که به دست نچسبد و کاملا منسجم شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم.

مرحله ششم

حالا مایه کتلت را به صورت لوزی شکل می دهیم و وسط آنرا با دسته قاشق سوراخ می کنیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین صورت تمام مایه کتلت را شکل داده و درون روغن سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت روغن اضافی کتلت ها را با دستمال حوله ای می گیریم و آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.