طرز تهیه قارچ برگر مخصوص رستورانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قارچ برگر
قارچ برگر یکی از انواع غذاهای فست فودی بین المللی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ برگر در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پنیر گودا ورقه ای | ۲ عدد |
طرز تهیه قارچ برگر
مرحله اول
برای تهیه قارچ برگر خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی آنرا می گیریم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که مایه قارچ برگر را نباید مانند کباب کوبیده خیلی ورز دهیم چون باعث می شود در پایان همبرگرمان خشک شده و آبدار نباشد.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه همبرگر به خوبی آماده شد، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر قسمت را با همبرگر زن یا با استفاده از درب یک دبه بزرگ قالب می زنیم و بین دو لایه پلاستیک فریزر قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله همبرگر ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا منسجم شوند. در همین حین قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری کره یا روغن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم و با حرارت متوسط رو به بالا تفت می دهیم تا آب نیندازند. برای اینکه رنگ قارچ ها سفید بماند، می توانیم مقداری آب لیمو ترش نیز اضافه کنیم. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، کمی نمک اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله قارچ ها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه مجددا مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس همبرگرها را از بین پلاستیک خارج کرده و به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سرخ شوند.
مرحله هفتم
پس از اینکه یک سمت همبرگرها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در ادامه برگرها را درون نان همبرگر قرار داده، سپس قارچ و پنیر گودا را به همراه سس و مخلفات دلخواه به نان اضافه می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_porazsafa