طرز تهیه حلوای موز به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوای موز به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوای موز حلوای موز یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای دسر یا پذیرایی در مجالس مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کلم پلو شیرازی ساده با گوشت و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی ساده با گوشت و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل کلم پلو یک غذای اصیل شیرازی است که با کلم قمری تهیه می شود. اما از آن جا که کلم قمری همیشه در دسترس نیست، می …

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه قارچ برگر

طرز تهیه ماشروم برگررستورانی عکس قارچ برگر ماشروم برگر چیست طرز تهیه سس قارچ برگر طرز تهیه سس ماشروم برگر دوبل برگر با قارچ و پنیر

قارچ برگر یکی از انواع غذاهای فست فودی بین المللی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ برگر در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
قارچ۲۰۰ گرم
پنیر گودا ورقه ای۲ عدد

طرز تهیه قارچ برگر

مرحله اول

برای تهیه قارچ برگر خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی آنرا می گیریم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که مایه قارچ برگر را نباید مانند کباب کوبیده خیلی ورز دهیم چون باعث می شود در پایان همبرگرمان خشک شده و آبدار نباشد.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه همبرگر به خوبی آماده شد، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر قسمت را با همبرگر زن یا با استفاده از درب یک دبه بزرگ قالب می زنیم و بین دو لایه پلاستیک فریزر قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله همبرگر ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا منسجم شوند. در همین حین قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری کره یا روغن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم و با حرارت متوسط رو به بالا تفت می دهیم تا آب نیندازند. برای اینکه رنگ قارچ ها سفید بماند، می توانیم مقداری آب لیمو ترش نیز اضافه کنیم. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، کمی نمک اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله قارچ ها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه مجددا مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس همبرگرها را از بین پلاستیک خارج کرده و به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سرخ شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت همبرگرها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در ادامه برگرها را درون نان همبرگر قرار داده، سپس قارچ و پنیر گودا را به همراه سس و مخلفات دلخواه به نان اضافه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.