طرز تهیه مرغ ترش ساده به روش شمالی با طعم عالی

طرز تهیه مرغ ترش ساده به روش شمالی با طعم عالی

طرز تهیه مرغ ترش ساده مرغ ترش یکی از خورش های سنتی گیلانی است که با مرغ و رب انار تهیه می شود. در این خورش از سبزی معطر دلال استفاده می …

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه سالاد انار و گل کلم مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد انار و گل کلم مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد انار و گل کلم سالاد انار و گل کلم یکی از انواع سالادهای خوشمزه فصل های پاییز و زمستان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج با سیب زمینی طرز تهیه بورانی ساده طرز تهیه ماست اسفناج دونفره بورانی اسفناج خوشمزه بورانی اسفناج گیلانی بورانی اسفناج اصفهان

بورانی اسفناج یکی از انواع پیش غذاهای ساده و سنتی خاورمیانه است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی اسفناج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۳۰۰ گرم
هویج۱ عدد
پیاز۱ عدد
ماست۱ کاسه
سیر۲ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مغز گردو (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بورانی اسفناج

مرحله اول

برای تهیه بورانی اسفناج خوشمزه در ابتدای کار پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را به تابه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس هویج را پوست می گیریم و با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه هویج رنده شده را اضافه می کنیم و یک تا دو دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا اسفناج را پس از شستشو و آبکشی به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا اسفناج ها نرم شوند. در ادامه نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و یک تا دو دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس سیرها را پوست می گیریم و رنده می کنیم. در ادامه ماست و سیر رنده شده را با هم ترکیب می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و با اسفناج مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا بورانی اسفناج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به سراغ آماده کردن تاپینگ روی بورانی می رویم، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به آن اضافه می کنیم، سپس صبر می کنیم تا کره ذوب شود.

مرحله ششم

در این مرحله گردوهای خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس پودر فلفل قرمز را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در نهایت ترکیب گردو را روی بورانی می ریزیم، سپس تا زمان سرو درون یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.