طرز تهیه جوجونی به روش کاشانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه جوجونی به روش کاشانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه جوجونی جوجونی یکی از انواع تاس کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب گوشت و بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی با پنیر پیتزا فیلم طرز تهیه ناگت سیب زمینی ناگت سیب زمینی و قارچ طرز تهیه ناگت سیب زمینی پنیری طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون گوشت

ناگت سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت سیب زمینی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
سوسیس یا کالباس۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
آرد سوخاری۱ لیوان
آرد گندم½ لیوان
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه ناگت سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۳ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعد که سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست می گیریم. در ادامه سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به صورت یکدست له می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر سیر را به همراه پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا ادویه ها به خورد سیب زمینی بروند. در ادامه کالباس یا سوسیس را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سوسیس یا کالباس خرد شده را به همراه پنیر پیتزای رنده شده به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه می شکنیم و کمی ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

در صورت تمایل مقداری ادویه به تخم مرغ ها اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها کاملا یکدست شود. در ادامه آرد گندم و آرد سوخاری را در دو کاسه جداگانه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله دستانمان را مرطوب می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و آنرا به صورت مربعی یا گرد شکل می دهیم. در ادامه مایه ناگت را ابتدا در آرد گندم، سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری می غلطانیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه ناگت به طور کامل به آرد سوخاری آغشته شد، آنرا درون یک سینی قرار می دهیم. به همین ترتیب تمام مایه ناگت را شکل می دهیم و درون سینی می چینیم، سپس سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در همین حین یک تابه گود روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از گذشت ۱۵ دقیقه، سینی حاوی ناگت ها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله ناگت ها را درون روغن داغ می اندازیم و به صورت یکدست هر دوسمت شان را سرخ می کنیم، سپس با دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم. در پایان ناگت ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.