طرز تهیه ناگت مرغ بازاری مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ناگت مرغ بازاری
ناگت مرغ از غذاهای آماده و خوشمزه بین المللی است که برای روزهایی که وقت کافی برای طبخ غذا نداریم یک گزینه بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت مرغ بازاری در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
نان تست | ۴ عدد |
شیر | ¼ پیمانه |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
سیر | ۲ حبه |
سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد شیرینی پزی | ۱ پیمانه |
پودر سوخاری پانکو | ۲ پیمانه |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
طرز تهیه ناگت مرغ بازاری
مرحله اول
برای تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده ابتدا قسمت های قهوه ای اطراف نان های تست را جدا می کنیم، سپس قسمت های نرم نان تست را خرد می کنیم و داخل یک کاسه می ریزیم. در ادامه شیر را به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا کاسه را کنار می گذاریم تا نان ها به خوبی خیس بخورند و نرم شوند. در ادامه سینه مرغ را درون غذاساز می ریزیم و به طور کامل له می کنیم، سپس نان تست خیس خورده را به غذاساز اضافه می کنیم.
نکته: نان خیس خورده را باید با دست فشار دهیم تا شیر اضافی از آن خارج شود، سپس به مرغ اضافه کنیم تا بافت مایه ناگت شل نشود.
مرحله سوم
در این مرحله سیر را به همراه زنجبیل، سویا سس، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به غذاساز اضافه می کنیم. حالا چند پالس می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که نیاز نیست مواد را به خمیر تبدیل کنیم.
مرحله چهارم
همین که مواد یکدست شوند کافی است. در ادامه مواد را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی ورز می دهیم، سپس مایه ناگت را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیلی با قطر حدود ۷ تا ۸ میلی متر باز می کنیم.
مرحله پنجم
حالا با چاقو یا قالب دلخواه مایه ناگت را به اندازه قطعات ۳ در ۳ سانتی متری برش می زنیم. در ادامه دستانمان را مرطوب می کنیم و هر قطعه را روی یک تکه کاغذ روغنی قرار می دهیم و به ترتیب درون یک سینی مناسب می چینیم.
مرحله ششم
پس از اینکه تمام ناگت ها را آماده کردیم، روی سینی را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا ناگت ها خودشان را بگیرند. در همین حین تخم مرغ ها را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود. آرد سفید و پودر سوخاری را نیز درون دو کاسه جداگانه می ریزیم و جلو دستمان قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید کم باشد و روغن باید به طور کامل داغ شده باشد.
مرحله نهم
حالا ناگت ها از روی کاغذ روغنی بر می داریم، سپس ابتدا درون آرد ساده، پس از آن در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری پانکو می غلطانیم و به آرامی درون روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شوند.
مرحله دهم
پس از اینکه یک سمت ناگت ها طلایی شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان ناگت ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.