طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه مرغ وحشی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مرغ وحشی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مرغ وحشی مرغ وحشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه خورش پرتقال مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش پرتقال مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش پرتقال خورشت پرتقال یکی از خاص ترین خورش های ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش …

طرز تهیه ناگت مرغ بازاری

طرز تهیه ناگت مرغ اماده طرز تهیه ناگت مرغ ساده طرز تهیه ناگت مرغ نی نی سایت طرز تهیه ناگت مرغ بازاری طرز تهیه ناگت مرغ در فر طرز تهیه ناگت مرغ با برنج طرز تهیه ناگت مرغ دونفره طرز تهیه ناگت مرغ با سیب زمینی

ناگت مرغ از غذاهای آماده و خوشمزه بین المللی است که برای روزهایی که وقت کافی برای طبخ غذا نداریم یک گزینه بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت مرغ بازاری در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ بدون استخوان۵۰۰ گرم
نان تست۴ عدد
شیر¼ پیمانه
زنجبیل۱ تکه کوچک
سیر۲ حبه
سویا سس۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پاپریکا½ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ۲ عدد
آرد شیرینی پزی۱ پیمانه
پودر سوخاری پانکو۲ پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

طرز تهیه ناگت مرغ بازاری

مرحله اول

برای تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده ابتدا قسمت های قهوه ای اطراف نان های تست را جدا می کنیم، سپس قسمت های نرم نان تست را خرد می کنیم و داخل یک کاسه می ریزیم. در ادامه شیر را به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

حالا کاسه را کنار می گذاریم تا نان ها به خوبی خیس بخورند و نرم شوند. در ادامه سینه مرغ را درون غذاساز می ریزیم و به طور کامل له می کنیم، سپس نان تست خیس خورده را به غذاساز اضافه می کنیم.

نکته: نان خیس خورده را باید با دست فشار دهیم تا شیر اضافی از آن خارج شود، سپس به مرغ اضافه کنیم تا بافت مایه ناگت شل نشود.

مرحله سوم

در این مرحله سیر را به همراه زنجبیل، سویا سس، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به غذاساز اضافه می کنیم. حالا چند پالس می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که نیاز نیست مواد را به خمیر تبدیل کنیم.

مرحله چهارم

همین که مواد یکدست شوند کافی است. در ادامه مواد را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی ورز می دهیم، سپس مایه ناگت را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیلی با قطر حدود ۷ تا ۸ میلی متر باز می کنیم.

مرحله پنجم

حالا با چاقو یا قالب دلخواه مایه ناگت را به اندازه قطعات ۳ در ۳ سانتی متری برش می زنیم. در ادامه دستانمان را مرطوب می کنیم و هر قطعه را روی یک تکه کاغذ روغنی قرار می دهیم و به ترتیب درون یک سینی مناسب می چینیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تمام ناگت ها را آماده کردیم، روی سینی را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا ناگت ها خودشان را بگیرند. در همین حین تخم مرغ ها را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود. آرد سفید و پودر سوخاری را نیز درون دو کاسه جداگانه می ریزیم و جلو دستمان قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که ناگت ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید کم باشد و روغن باید به طور کامل داغ شده باشد.

مرحله نهم

حالا ناگت ها از روی کاغذ روغنی بر می داریم، سپس ابتدا درون آرد ساده، پس از آن در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری پانکو می غلطانیم و به آرامی درون روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شوند.

مرحله دهم

پس از اینکه یک سمت ناگت ها طلایی شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان ناگت ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.