طرز تهیه کیک یزدی به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی کیک یک تخم مرغی یکی از انواع کیک های ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام شیرینی ملکه بادام یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه کیک یزدی
کیک یزدی یکی از انواع کیک های ساده و قدیمی ایرانی است که در مناسبت های خاص به عنوان نذری پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یزدی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک یزدی | |
آرد | ۲۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
روغن مایع | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
ماست غلیظ | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱۰۰ گرم |
شربت بار یا عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق سوپخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
کنجد و خلال بادام | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک یزدی
مرحله اول
برای تهیه کیک یزدی خانگی در ابتدای کار فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، توجه داشته باشید که اگر از فر برقی یا توستر استفاده می کنید باید دمای شما ۲۰ تا ۳۰ درجه کمتر باشد.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ هم دمای محیط را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا رنگ مواد کرمی و بافت آن کشدار و غلیظ شود.
مرحله سوم
حالا ماست غلیظ را به همراه شیر و گلاب به کاسه می افزاییم و در حد ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه شربت بار یا عسل را اضافه کرده و مجددا ۳۰ ثانیه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین درون یک ظرف می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم، سپس روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین با دور کند همزن فقط در حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
حالا روغن مایع را اضافه می کنیم و چند ثانیه دیگر مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید مایه کیک را بیش از حد مخلوط کنیم، چون هنگام پخت به خوبی پف نمی کند.
مرحله ششم
در این مرحله مایه کیک را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم، سپس کپسول های کیک یزدی را به ترتیب درون سینی فر می چینیم. در ادامه سه چهارم از حجم کپسول های کاغذی را با مایه کیک پر می کنیم.
مرحله هفتم
حالا به سلیقه خود مقداری بادام پرک شده یا کنجد روی مایه کیک می ریزیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم تا کیک ها بپزند. پس از گذشت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه کیک ها آماده هستند و می توانیم آنها را از فر خارج کنیم.
- منبع :
- shirin_kadeh60