طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای

بامیه سیب زمینی نی نی سایت سیب زمینی بامیه ای با پنیر پیتزا طرز تهیه بامیه سیب زمینی خانم مقدم آموزش تصویری سیب زمینی بامیه ای بامیه سیب زمینی ساده

سیب زمینی بامیه ای یکی از انواع پیش غذاهای ساده و شیکی است که با سیب زمینی تهیه می شود و برای دورچین غذا نیز یک گزینه مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای خوشمزه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد متوسط
آرد سفید⅔ پیمانه
آب⅔ پیمانه
کره۲۰ گرم
نمک۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی بامیه ای ساده ابتدا سیب زمینی ها را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان برای پخت سیب زمینی ها نیاز است. پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می کنیم. حتما برای گرفتن پوست سیب زمینی ها از دستکش استفاده شود.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها پخته شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به طور کامل با گوشتکوب یا پشت قاشق له می کنیم. در ادامه آب را به همراه کره و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس آرد را به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا صبر می کنیم تا خمیر خنک شود، سپس تخم مرغ را به خمیر اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا به خورد خمیر برود. در ادامه سیب زمینی له شده را به همراه بکینگ پودر به خمیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، یک تابه گود روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که بامیه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. در ادامه خمیر را درون قیف با ماسور کنگره می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، از مایه سیب زمینی درون روغن داغ قیف می زنیم و با یک قیچی چرب شده مواد را می بریم. در ادامه صبر می کنیم تا بامیه ها به صورت یکدست سرخ و طلایی رنگ شوند.

مرحله هشتم

در مرحله پایانی بامیه های سرخ شده را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت بامیه ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.