طرز تهیه آش گندم ساده

طرز تهیه آش گندم ساده طرز تهیه آش گندم بدون سبزی طرز تهیه آش گندم کرمانشاهی آش گندم طب سنتی طرز تهیه آش گندم امام حسین طرز تهیه آش گندم مشهدی

آش گندم یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش گندم ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده۱٫۵ لیوان
نخود½ لیوان
لوبیا چیتی½ لیوان
عدس½ لیوان
سبزی آشی۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت۱ عدد
کشک½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش گندم ساده

مرحله اول

برای تهیه آش گندم خوشمزه ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند تا نفخ شان برطرف شود. گندم را هم به همین صورت در یک کاسه آب قرار می دهیم تا حجیم شود.

مرحله دوم

در این مرحله نخود و لوبیا چیتی را آبکشی می کنیم و به همراه ۴ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم به طور کامل بپزند. در ادامه گندم را نیز درون قابلمه ای دیگر می ریزیم.

مرحله سوم

حالا ۴ لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم گندم بپزند و لعاب بیندازد. در حین پخت گندم، به هیچ وجه آنرا ترکیب نمی کنیم، چون این کار باعث می شود گندم ته بگیرد. پس از اینکه نخود و لوبیا پختند، آنها را به قابلمه گندم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله عدس را به خوبی می شوییم، سپس آنرا به همراه عصاره گوشت و چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. در همین حین سبزی آش را پس از پاک کردن و شستشو، به صورت درشت خرد می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه ۳۰ دقیقه از پخت عدس گذشت، سبزی آش را به قابلمه می افزاییم. در همین حین پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیازها به طور کامل سرخ شوند.

مرحله هفتم

حالا پیاز را از تابه خارج کرده و نعناع خشک را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم. نعناع را چند ثانیه تفت می دهیم تا رنگش تیره شود، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آش اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه سبزی و عدس به طور کامل پختند، باید صبر کنیم تا آش به غلظت دلخواهمان برسد. در پایان پس از اینکه آش جا افتاد، کشک را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در آش پخش شود.

مرحله نهم

به دلیل اینکه کشک خودش حاوی نمک می باشد، بعد از اضافه کردن آن، نمک و ادویه آش را اندازه می کنیم. در نهایت آش را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به سلیقه خود با کشک، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.