طرز تهیه کیک هویج بدون فر خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک هویج بدون فر
کیک هویج بدون فر یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که برای کسانی که فر در منزل ندارند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج بدون فر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک هویج بدون فر | |
آرد قنادی | ۱ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ⅔ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کشمش | ¼ پیمانه |
هویج رنده شده | ½ پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک هویج بدون فر
مرحله اول
برای تهیه کیک هویج خوشمزه بدون فر ابتدا یک قابلمه مناسب (جنس روی) روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس یک سه پایه فلزی یا هر شیءیی که بتوانیم قالب کیک را روی آن قرار دهیم، داخل قابلمه می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله درب قابلمه را با دم کنی روی آن قرار داده و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در همین حین شکر را به همراه تخم مرغ و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی یا برقی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه بافت مواد حجیم شد، روغن مایع را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود، سپس هویج رنده شده را اضافه می کنیم. حتما باید آب هویج رنده شده را به طور کامل بگیریم تا کیک را خراب نکند.
مرحله چهارم
در این مرحله پودر دارچین را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه آرد را با نمک و بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا ۱ قاشق از ترکیب آرد را به کشمش اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس ترکیب آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی به آرامی هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله ششم
در آخر کشمش را اضافه کرده و در حدی که در مایه کیک پخش شود، هم می زنیم. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن چرب می کنیم، سپس مقداری آرد درون قالب می پاشیم و آنرا بر می گردانیم تا آرد اضافی بیرون بریزد.
مرحله هفتم
در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم و قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم. در ادامه درب قابلمه را بر می داریم و قالب را روی سه پایه قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم کیک به مدت حدودا یک ساعت بپزد. پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان چک می کنیم، برای این منظور یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیک پخته است.
مرحله نهم
در این مرحله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم کیک کمی خنک شود، سپس قالب را از قابلمه خارج کرده و روی ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در نهایت کیک را به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- darya.food.cake