طرز تهیه چیپس کدو سبز ساده خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیپس کدو سبز ساده خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیپس کدو سبز چیپس کدو سبز یکی از انواع خوراکی های سالم و رژیمی بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه ته چین قورمه سبزی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ته چین قورمه سبزی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ته چین قورمه سبزی ته چین قورمه سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه اسپاگتی با تن ماهی اسپاگتی با تن ماهی از غذاهای خوشمزه و فوری دانشجویی است که خیلی سریع آماده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر و همزن

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر در قابلمه طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی بدون فر طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر و همزن برقی و شیر طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر برای ۴ نفر طرز تهیه کیک بدون فر و همزن برقی طرز تهیه کیک شکلاتی خیس بدون فر و همزن برقی طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر برای ۶ نفر طرز تهیه کیک خیس بدون فر

کیک شکلاتی بدون فر و همزن یکی از انواع کیک های ساده و بین المللی است که با رسپی ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر و همزن در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک شکلاتی بدون فر و همزن
آرد۱٫۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان سرخالی
روغن مایع½ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر و همزن

مرحله اول

برای تهیه کیک شکلاتی بدون فر و همزن ساده در ابتدای کار شکر را به همراه پودر کاکائو، روغن مایع و شیر درون یک کاسه نسبتا بزرگی ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله نصف مایه سس شکلات را جدا کرده و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل درون یک کاسه جداگانه ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی چند مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله روی حرارت زیاد شعله پخش کن گذاشته تا گرم شود، سپس درون یک قابلمه مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه کیک را درون قابلمه می ریزیم. حالا قابلمه را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.

مرحله پنجم

زمانی که هوا اضافی و حباب های بین مایه کیک از بین رفت، درب قابلمه را با دم کنی پوشانده، سپس روی آن قرار می دهیم. در ادامه حرارت را به ملایم کاهش داده و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است. در ادامه قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس اجازه می دهیم کیک کمی خنک شود. حالا کیک را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس سس شکلات باقی مانده را به صورت پخش روی کیک می ریزیم و اجازه می دهیم سس به خورد کیک برود. در نهایت کیک را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 تیر 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.