طرز تهیه مربای هویج ساده

طرز تهیه مربای هویج شفاف طرز تهیه مربای هویج نی نی سایت طرز تهیه مربای هویج با پیمانه فیلم طرز تهیه مربای هویج مجلسی طرز تهیه مربای هویج خانگی اپارات طرز تهیه مربای هویج با زرشک طرز تهیه مربای هویج با وانیل طرز تهیه مربای هویج در آشپزخانه کوچک من

مربای هویج از صبحانه های بسیار محبوب در میان ایرانیان است که معمولا به همراه مواد غذایی دیگر مثل کره یا خامه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای هویج ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مربای هویج
هویج۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۱ لیتر
هل سبز۵ عدد
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال شیرین (اختیاری)½ لیوان

طرز تهیه مربای هویج ساده

مرحله اول

برای تهیه مربای هویج خوشمزه و ساده ابتدا آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد و شکر به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

در حین جوش آمدن آب، هویج ها را پوست گرفته و به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک می کنیم. در ادامه هویج ها را با رنده متوسط رنده می کنیم و زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم کرده و کمی صبر می کنیم تا آب مجددا شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا رنگ مربا شفاف تر شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه تمام کف های روی سطح آب را جمع کردیم، دانه های هل سبز را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا با حرارت ملایم بپزد. توجه داشته باشید که در تمام مراحل پخت مربا، باید درب قابلمه باز باشد.

مرحله پنجم

در صورتی که بخواهیم از خلال پوست پرتقال استفاده کنیم، آنرا پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت مربا اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا با حرارت بسیار ملایم بپزد تا به قوام برسد.

مرحله ششم

زمانی که مربا به قوام رسید و هویج ها شفاف شدند، مربای ما آماده است. برای اینکه متوجه شویم شهد مربا به قوام رسیده است، یک قاشق از شهد مربا بر می داریم و چند ثانیه در فریزر قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

حالا شهد خنک شده را بین دو انگشت تست می کنیم، اگر کشدار بود، یعنی مربای ما به قوام رسیده است. در ادامه مربا را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم خنک شود، سپس دانه های هل را خارج کرده و مربا را درون ظرف دلخواه می ریزیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.