طرز تهیه مگنولیا شکلاتی ترکیه ای با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر آب هویج بستنی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر آب هویج بستنی دسر آب هویج بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه دسر آلبالویی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر آلبالویی دسر آلبالویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه مگنولیا شکلاتی
مگنولیا شکلاتی از دسرهای محبوب و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مگنولیا شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۳ لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری پُر |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ½ لیوان |
شکلات سفید | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری پُر |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۱ پاکت ۲۰۰ گرمی |
موز | ۱ عدد |
بیسکویت لوتوس یا نوع دیگر | ۱۰ عدد |
طرز تهیه مگنولیا شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه دسر مگنولیا شکلاتی در ابتدای کار شیر را به همراه زرده تخم مرغ، شکر و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و با همزن دستی کمی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و مواد را به آرامی هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کنند و به قوام برسند. حرارت باید کم باشد تا نشاسته به طور کامل بپزد و طعم دسر را خراب نکند.
مرحله سوم
پس از اینکه بافت مواد به قوام رسید و غلظت آن شبیه فرنی شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و کره را به همراه شکلات و وانیل به قابلمه افزوده و کمی هم می زنیم تا کره به طور کامل ذوب شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه کره و شکلات به طور کامل حل شدند، یک ملاقه از مواد را به خامه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با هم همدما شوند، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
کف ظرف های سرو را با بیسکویت پودر شده می پوشانیم، سپس مقداری موز خرد شده روی بیسکویت می ریزیم و در لایه بعدی مقداری از مایه دسر می ریزیم. این مراحل را یک بار دیگر تکرار می کنیم تا ظرف ها پر شوند.
مرحله ششم
حالا بیسکویتهای باقیمانده را پودر می کنیم و برای تزیین روی دسرها می ریزیم. در نهایت دسرها را درون یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند. پس از گذشت یک تا دو ساعت می توانیم دسرها را سرو کنیم.
- منبع :
- lezzeti_ask