طرز تهیه کیک چای به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کدو حلوایی پف دار خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کدو حلوایی کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه شیرینی رول گردویی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی رول گردویی شیرینی رول گردویی یکی از شیرینیهای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و به روش مختلف و با مواد متنوعی درست …
طرز تهیه کیک چای
کیک چای یکی از کیکهای خوشمزه و لطیف است که بافتی سبک و نرم دارد و یک میان وعده مناسب و خوش طعم به خصوص برای کودکان است، این کیک خوش طعم با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک چای در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک چایی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۲.۵ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق مربا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری پر |
چای تیره و خنک | ۱ لیوان |
روغن | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذا خوری پر |
طرز تهیه کیک چای
مرحله اول
برای تهیه کیک چای ابتدا تخم مرغها را در یک ظرف بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند و حجم آنها زیادتر شود، سپس شکر را به آنها اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار و یکدست شود.
مرحله دوم
سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و در مواد پخش شود، بعد چایی تیره و خنک را به مواد اضافه کنید و کمی بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس روغن مایع را روی مواد بریزید و به اندازه ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید.
مرحله سوم
بعد در یک ظرف دیگر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت آرد سبک و یکدست شود، سپس آرد را کمکم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی که خمیر تشکیل شده یکدست و نرم شد به اندازه ۴/۳ لیوان از مواد کیک را بردارید و کنار بگذارید و بعد کف قالب را با کره یا ارده و یا روغن مایع چرب کنید و مقداری آرد بپاشید و یا کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مواد کیک را در آن بریزید.
مرحله پنجم
سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد، بعد از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
مرحله ششم
بعد از آن برای مواد روی کیک ۴/۳ لیوان از مواد کیک را در یک ظرف بریزید و ۲ لیوان شیر که به دمای محیط رسیده است را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس با توجه به ذائقه خودتان ۳ تا ۶ قاشق شکر را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله هفتم
سپس ۴/۱ لیوان روغن مایع را هم به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و بعد ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد به غلظت مناسب برسد.
مرحله هشتم
بعد کیک را که خنک شده است در شکل و اندازههای دلخواه برش بزنید و مقداری از مخلوط موادی که درست کردید روی کیک بریزید و پخش کنید و اجازه دهید تا کامل به خورد کیک برود، سپس مقداری پودر کاکائو روی کیک و سس کیک الک کنید.
- منبع :
- sweet_cake_cookie