طرز تهیه کیک کدو حلوایی پف دار خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی پف دار خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه شیرینی رول گردویی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی رول گردویی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی رول گردویی شیرینی رول گردویی یکی از شیرینی‌های فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و به روش مختلف و با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه کیک چای

کیک چای ترکمنی طرز تهیه کیک چای کاکائویی طرز تهیه کیک چای بدون کاکائو طرز تهیه کیک چای دارچین طرز تهیه سس کیک چای طرز تهیه کیک چای در قابلمه طرز تهیه کیک چای ساده بدون فر طرز تهیه کیک چای آشپزخانه کوچک من

کیک چای یکی از کیک‌های خوشمزه و لطیف است که بافتی سبک و نرم دارد و یک میان وعده مناسب و خوش طعم به خصوص برای کودکان است، این کیک خوش طعم با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک چای در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک چایی
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
آرد۲.۵ لیوان
وانیل۱ قاشق مربا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری پر
چای تیره و خنک۱ لیوان
روغن۱ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذا خوری پر

طرز تهیه کیک چای

مرحله اول

برای تهیه کیک چای ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند و حجم آن‌ها زیادتر شود، سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار و یکدست شود.

مرحله دوم

سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و در مواد پخش شود، بعد چایی تیره و خنک را به مواد اضافه کنید و کمی بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس روغن مایع را روی مواد بریزید و به اندازه ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید.

مرحله سوم

بعد در یک ظرف دیگر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت آرد سبک و یکدست شود، سپس آرد را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی که خمیر تشکیل شده یکدست و نرم شد به اندازه ۴/۳ لیوان از مواد کیک را بردارید و کنار بگذارید و بعد کف قالب را با کره یا ارده و یا روغن مایع چرب کنید و مقداری آرد بپاشید و یا کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مواد کیک را در آن بریزید.

مرحله پنجم

سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد، بعد از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله ششم

بعد از آن برای مواد روی کیک ۴/۳ لیوان از مواد کیک را در یک ظرف بریزید و ۲ لیوان شیر که به دمای محیط رسیده است را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس با توجه به ذائقه خودتان ۳ تا ۶ قاشق شکر را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله هفتم

سپس ۴/۱ لیوان روغن مایع را هم به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و بعد ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد به غلظت مناسب برسد.

مرحله هشتم

بعد کیک را که خنک شده است در شکل و اندازه‌های دلخواه برش بزنید و مقداری از مخلوط موادی که درست کردید روی کیک بریزید و پخش کنید و اجازه دهید تا کامل به خورد کیک برود، سپس مقداری پودر کاکائو روی کیک و سس کیک الک کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.