طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر و فر با پف و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر و فر با پف و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر کیک اسفنجی یکی از انواع کیک های ساده و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کاپ کیک ابری با بافت پنبه ای مناسب پذیرایی

طرز تهیه کاپ کیک ابری با بافت پنبه ای مناسب پذیرایی

طرز تهیه کاپ کیک ابری کاپ کیک ابری یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و اسفنجی دارد و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود کاپ کیک ابری …

طرز تهیه کیک تابستانی

طرز تهیه کیک تابستانی , دستور پخت کیک تابستانی

کیک تابستانی یک کیک خوشمزه با عطر و طعم بی نظیر است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این کیک لطیف با روش‌های مختلف و با مواد متنوعی تهیه می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تابستانی در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک تابستانی
شیر۳ لیوان
شکر¾ لیوان
آرد۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیلنصف قاشق چایخوری
کره۱ قاشق غذا خوری
خامه۱۵۰ گرم
بیسکوئیت لیدی فینگربه مقدار لازم
موزبه مقدار لازم
میوه دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک تابستانی

مرحله اول

ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، وقتی شیر کمی گرم شد، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در شیر حل شود، سپس آرد را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در شیر گلوله نشود و با هم کامل ترکیب شوند.

مرحله دوم

بعد نشاسته ذرت را هم بریزید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود سپس یک تخم مرغ را بشکنید و زرده آن را جدا کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود، حرارت باید کم باشد تا زرده تخم‌مرغ درون شیر نپزد و در آن مخلوط شود.

مرحله سوم

وقتی که شیر به نقطه جوش رسید و کم‌کم غلظت آن بیشتر شد و حباب‌هایی تشکیل شد کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و با مواد مخلوط شود و بعد وانیل را هم بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت مخلوط مواد صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس حرارت را خاموش کنید و خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا با مواد مخلوط شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، بعد مواد را کنار بگذارید تا در دمای محیط حرارت اولیه خود را از دست بدهند و کمی خنک شوند.

مرحله پنجم

بعد از یک قالب کمربندی استفاده کنید و در یک ظرف مقداری شیر بریزید و بیسکوئیت‌ها را در شیر بزنید و زود بیرون بیاورید، چون بیسکوئیت‌ها نرم می‌شوند و بافت آن‌ها خراب می‌شود، سپس در کف قالب و دور تا دور آن را بیسکوئیت بچینید.

مرحله ششم

بعد از مخلوط موادی که درست کردید روی بیسکوئیت‌ها بریزید و سپس موزها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید سپس مقداری بیسکوئیت را با توجه به سلیقه خودتان خرد کنید و یا به شکل کامل روی موزها بریزید و پخش کنید.

مرحله هفتم

سپس دوباره از مخلوط موادی که درست کردید روی بیسکوئیت‌ها بریزید و بعد مقداری با دست به بیسکوئیت به طرف داخل شکل بدهید و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند و به خورد بیسکوئیت‌ها برود و منسجم و سفت شوند.

مرحله هشتم

اجازه دهید تا مواد از شب تا صبح در یخچال بماند تا کامل شکل بگیرد و بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و سپس با پودر پسته و پودر نارگیل و خرده‌های مغز گردو و برش‌هایی از میوه‌های تازه مثل توت فرنگی، انبه و موز تزئین کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.