طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه شیرینی زبان به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی زبان به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی زبان شیرینی زبان از قدیمی ترین شیرینی های ایرانی است که در گذشته به عنوان یک شیرینی مجلسی شناخته می شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه باسلوق یلدایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باسلوق یلدایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باسلوق یلدایی باسلوق یلدایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه تارت سیب

طرز تهیه تارت سیب رزا منتظمی تارت سیب با کرم شیرینی تارت سیب طرز تهیه تارت ساده تارت سیب آشپزخانه کوچک من

تارت سیب یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و فوق‌العاده است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را درست و تهیه کنید، تارت سیب به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی آماده می‌شود و یک دسر شیک و جذاب محسوب می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت سیب در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر تارت
آرد۳۲۵ گرم معادل ۲ پیمانه و ۲/۱ پیمانه
پودر قند۹۰ گرم معادل ۲/ ۱ پیمانه
کره سرد۱۲۵ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شیر در صورت نیاز۱ تا ۲ قاشق غذا خوری سرپر
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم میانی
شیر۵۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه
شکر۵۰ گرم معادل ۴/۱ پیمانه
آرد۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری سر پر
نشاسته ذرت۱۵ گرم معادل ۲ قاشق غذا خوری سرپر
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای رویه
سیب قرمز۳ عدد
آب۵۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه
شکر۵۰ گرم معادل ۴/۱ پیمانه

طرز تهیه تارت سیب

مرحله اول

ابتدا آرد را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکدست شده است را در ظرفی بریزید و بعد پودر قند را روی آن الک کنید و با هم ترکیب کنید و سپس کره سرد را به آن‌ها اضافه کنید و با نوک انگشتان دست هم بزنید تا به شکل نان خرد درآید.

مرحله دوم

بعد تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و با دست به آرامی ورز دهید تا خمیر جمع شود اگر خمیر خشک بود ۱ تا ۲ قاشق شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، سپس خمیر را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید.

مرحله سوم

بعد خمیر را داخل کیسه فریزر کمی با دست پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و بافت خمیر منسجم شود، بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و دوباره با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم و لطیف شود.

مرحله چهارم

سیب‌های قرمز را تمیز بشورید و به شکل ورقه‌ای برش بزنید و در ظرفی بریزید و روی آن آب سرد بگیرید تا خیس بخورند و نرم شوند، سپس در یک تابه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد، سپس سیب‌های ورقه‌ای شده که خیس خورده‌اند را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲ دقیقه در آن بماند، بعد از این که سیب‌ها به اندازه کافی نرم شدند آن‌ها را از مخلوط بیرون بیاورید.

مرحله ششم

بعد سیب‌ها را در یک سینی بچینید، و با پلاستیک روی آن‌ها را بپوشانید و کنار بگذارید، سپس برای درست کردن کرم میانی شیر را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و بعد آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

سپس شکر را هم اضافه کنید و ترکیب کنید و روی حرارت متوسط با همزن دستی هم بزنید تا غلظت مخلوط زیاد شود و بعد وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و بعد مخلوط کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله هشتم

حالا بعد از این‌ که خمیر استراحت کرد، خمیر را روی یک کیسه فریزر قرار دهید و روی آن هم یک پلاستیک بگذارید و با کاتر خمیر را پهن و باز کنید و سپس به وسیله یک قالب آماده یا کاتر خمیر را برش‌های دایره‌ای شکل و هم اندازه دهید.

مرحله نهم

بعد برش‌های خمیر را داخل قالب‌ها که کاغذ روغنی قرار داده‌اید، بگذارید و داخل آن‌ها را به وسیله قیف از کرم پر کنید و سپس ورقه‌های سیب‌ها را که به شکل نواری روی هم چیده اید، رول کنید و به شکل گل درآورید و در قالب روی کرم قرار دهید.

مرحله دهم

سپس قالب‌ها را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود و بعد از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شوند.

مرحله یازدهم

بعد از سرد شدن شیرینی‌ها، آن‌ها را به آرامی از قالب خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید و سپس با پودر پسته، پودر نارگیل و یا پودر دارچین تزئین کنید و بعد تعدادی تارت سیب را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوشمزه را همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 اردیبهشت 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.