طرز تهیه ماهی تنوری رستورانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ماهی تنوری
ماهی تنوری یک غذای خوشمزه و فوقالعاده است که طعم متفاوتی دارد و خیلی راحت و سریع آماده میشود، این غذای فوقالعاده لذیذ با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی تنوری در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماهی قزل آلا بدون تیغ | ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
آب لیموی تازه | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ماهی تنوری
مرحله اول
ابتدا در یک ظرف مقداری سس مایونز را بریزید و بعد زردچوبه، پودر سیر و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید بعد سرکه سفید را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود.
مرحله دوم
بعد یک لیمو ترش تازه را بشورید و از وسط برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس ماهی قزل آلا را تمیز کنید و شکم آن را برش دهید و تمیز بشورید و تیغهای همه قسمتهای آن را جدا کنید.
مرحله سوم
سپس ماهی را در یک ظرف قرار دهید و مواد سس را روی قسمت گوشتی ماهی بریزید و پخش کنید تا همه قسمتها کاملا با سس پوشانده شود و بعد روی سس مقداری نمک بپاشید و سپس ماهی طعم دار شده را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله چهارم
به مدت ۲ تا ۴ ساعت اجازه دهید تا ماهی داخل یخچال بماند تا طعم دار شود و عطر و طعم همه مواد سس کامل به خورد گوشت ماهی برود، ماهی طعم دار میتواند حداقل ۲ و حداکثر ۱۲ ساعت داخل یخچال بماند و استراحت کند تا خراب نشود.
مرحله پنجم
بعد کف یک ظرف مخصوص فر یا کف قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و ماهی را از سمت پوست داخل ظرف یا قالب قرار دهید و بعد قالب را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ششم
سپس به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه که بستگی به ضخامت ماهی دارد اجازه دهید تا در فر بپزد و روی آن کمی طلایی رنگ شود، بعد ظرف را از فر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه خود را از دست بدهد و خنک شود.
مرحله هفتم
بعد از پخت ماهی تنوری، آن را در ظرف مناسب قرار دهید و با چند برگ سبزی تازه مثل شوید و نعناع تزئین کنید و به عنوان یک غذای خوش طعم و شیک برای پذیرایی همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ، سالاد، ترشی، زیتون و انواع دورچین سرو کنید.
- منبع :
- neda.foodie