طرز تهیه ماهی تنوری رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه ماهی تنوری

طرز تهیه ماهی تنوری در توستر طرز پخت ماهی در تنور گازی خانگی طرز تهیه ماهی در فر ادویه ماهی تنوری طرز تهیه ماهی قزل الا تنوری

ماهی تنوری یک غذای خوشمزه و فوق‌العاده است که طعم متفاوتی دارد و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود، این غذای فوق‌العاده لذیذ با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی تنوری در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی قزل آلا بدون تیغ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
سس مایونز۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
آب لیموی تازه۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهاز هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ماهی تنوری

مرحله اول

ابتدا در یک ظرف مقداری سس مایونز را بریزید و بعد زردچوبه، پودر سیر و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید بعد سرکه سفید را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود.

مرحله دوم

بعد یک لیمو ترش تازه را بشورید و از وسط برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس ماهی قزل آلا را تمیز کنید و شکم آن را برش دهید و تمیز بشورید و تیغ‌های همه قسمت‌های آن را جدا کنید.

مرحله سوم

سپس ماهی را در یک ظرف قرار دهید و مواد سس را روی قسمت گوشتی ماهی بریزید و پخش کنید تا همه قسمت‌ها کاملا با سس پوشانده شود و بعد روی سس مقداری نمک بپاشید و سپس ماهی طعم دار شده را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله چهارم

به مدت ۲ تا ۴ ساعت اجازه دهید تا ماهی داخل یخچال بماند تا طعم دار شود و عطر و طعم همه مواد سس کامل به خورد گوشت ماهی برود، ماهی طعم دار می‌تواند حداقل ۲ و حداکثر ۱۲ ساعت داخل یخچال بماند و استراحت کند تا خراب نشود.

مرحله پنجم

بعد کف یک ظرف مخصوص فر یا کف قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و ماهی را از سمت پوست داخل ظرف یا قالب قرار دهید و بعد قالب را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ششم

سپس به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه که بستگی به ضخامت ماهی دارد اجازه دهید تا در فر بپزد و روی آن کمی طلایی رنگ شود، بعد ظرف را از فر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه خود را از دست بدهد و خنک شود.

مرحله هفتم

بعد از پخت ماهی تنوری، آن را در ظرف مناسب قرار دهید و با چند برگ سبزی تازه مثل شوید و نعناع تزئین کنید و به عنوان یک غذای خوش طعم و شیک برای پذیرایی همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ، سالاد، ترشی، زیتون و انواع دورچین سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 29 فروردین 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.