طرز تهیه نان صبحانه بازاری با شیر و طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان صبحانه بازاری
نان صبحانه یکی از نان های پر مصرف و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان صبحانه بازاری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم نان صبحانه | |
آرد سفید | ۵ تا ۶ لیوان |
شیر گرم | ۱ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن | ½ لیوان سرپر |
آب ولرم | ½ لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان صبحانه بازاری
مرحله اول
برای تهیه نان صبحانه خوشمزه ابتدا خمیر مایه فوری را به همراه شکر و آب ولرم داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس روی کاسه را می پوشانیم و چند دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه شیر ولرم را به همراه باقیمانده شکر، روغن و خمیر مایه عمل آمده به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد و نمک را با هم ترکیب می کنیم، سپس روی مواد درون کاسه الک کرده و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف جمع شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که فقط تا زمانی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم، سپس یک کاسه مناسب را با روغن به خوبی چرب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر آماده شده را چونه گرفته و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت می دهیم تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان خمیر را به ۴ تا ۶ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت جداگانه چونه می گیریم. در ادامه روی چونه ها را با پارچه می پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم تا خمیر ور بیاید.
مرحله هفتم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه خمیرها را با وردنه باز کرده و به ترتیب درون سینی فر می چینیم.
مرحله هشتم
حالا یک زرده تخم مرغ را با چنگال ترکیب می کنیم و روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد روی آنها می پاشیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند.
مرحله نهم
پس از اینکه پخت نان ها به طور کامل به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها طلایی شود. در ادامه نان ها را از فر خارج کرده و درون پارچه نخی قرار می دهیم تا در زمان سرو نرم بمانند.
- منبع :
- mahbanooofood